Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Amsterdam

bloomon

Business Development Internship - Belgium

Description de l'entreprise

Je hebt allicht al wel gehoord over bloomon: onze succesvolle start-up in e-commerce die de internationale bloemensector helemaal aan het vernieuwen is. Op dit moment speelt 50 à 60% van de bloemensector zich af in Nederland én is die nog voor 99% offline. Bij bloomon worden de bloemen rechtstreeks van de kweker bij de klant bezorgd, aan huis. Daardoor zijn de bloemen veel verser en kunnen klanten veel langer van hun boeketten genieten. En die boeketten zijn allesbehalve standaard, het zijn stuk voor stuk verrassende combinaties gecreëerd door een team van topstylisten.

Onlangs nog werd bloomon genomineerd voor de Beste Start-up Award en behoorden we tot de Challenger 50 van Sprout. Het bedrijf werd opgericht door ervaren experts in e-commerce (Rocket Internet) en strategieconsultants (The Boston Consulting Group). Ruim 2 jaar na de lancering in Nederland, is bloomon intussen ook actief in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken en België.

Description de la fonction

Wil jij werken in een jong, dynamisch team in een van de snelst groeiende e-commerce start-ups van dit moment? Kom ons dan versterken en help bloomon om België te veroveren. Wij zoeken per direct een stagiair(e) die ons Business Development team kan komen versterken. 

 

Job requirements

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage en voldoe jij aan de volgende eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 • Derde of vierdejaars hogeschool of universitair student
 • Analytisch denkvermogen
 • Commercieel inzicht en resultaat gedreven
 • Affiniteit met business development, marketing & sales
 • Hands-on & pro-actief
 • In staat out of the box te denken
 • Passie voor start-ups en e-commerce
 • Enthousiast, zelfstandig en resultaatgericht
 • Beheersing van Vlaamse en Engelse taal

 

 

Profil recherché

Wij zoeken per direct een stagiair(e) die ons Business Development team kan komen versterken. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Lees dan verder of onderstaande functie iets voor jou is.

 

Functie omschrijving

Als Business Development stagiair(e) ben jij de rechterhand van onze Head of Business Development van bloomon België. Je krijgt een unieke mogelijkheid om een concrete impact te hebben op de groei van onze organisatie op de Belgische markt! Je krijgt veel verantwoordelijkheden, waarbij we een proactieve houding van je verwachten. Je ultieme doel is om heel Vlaanderen gelukkig te maken met bloomon bloemen.

 

Binnen je functie houdt je je bezig met klantenwerving d.m.v. verschillende initiatieven (o.a. partnerships, beurzen/marktjes, etc.) en waakt over de client acquisition costs. Je hebt leiding over de lokale sales teams en bent verantwoordelijk voor hun performance. Daarnaast ben je continu bezig met het optimaliseren van bestaande sales processen, en is er veel ruimte voor initiatief in het opzetten van o.a. nieuwe partnerships.

 

Nieuwe ideeën en persoonlijke initiatieven worden gewaardeerd, waarbij je de kans krijgt ook jouw stempel te drukken op het succes van onze start-­up. Jouw ideeën kunnen bij succes doorgevoerd worden op internationaal niveau!

 

Nous offrons

Wat bieden wij:

Een stage bij bloomon biedt je de mogelijkheid om in een korte tijd veel ervaring op te doen binnen een snel bewegende internet start­-up omgeving. Je leert wat er bij komt kijken om een onderneming op te zetten en te laten groeien.

 • Breed takenpakket binnen een dynamische en leerzame omgeving.
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen bloomon.
 • Gezellige werkomgeving binnen een hecht team.
 • Ruime marktconforme vergoeding.
 • Per direct aan de slag op ons kantoor in Amsterdam en een eventuele mogelijkheid om te blijven na je stage.

Werken bij bloomon is uitdagend, maar ook enorm leerzaam en fun! Je krijgt een unieke mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een snel groeiende, ondernemende omgeving en ziet op dagelijkse basis de impact die je hebt. Nieuwe ideeën en persoonlijke initiatieven worden gewaardeerd, waarbij je de kans krijgt ook jouw stempel te drukken op het succes van bloomon.

 

Interesse?

Wij ontvangen graag je sollicitatie en kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires