Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Gent

Foodlab Proef

Communicatie & Event Manager

Description de l'entreprise

Proef! is een foodlab, food incubator, food hub en opleidingscentrum onder 1 dak.  Proef ontwikkelt de producten en food concepten van morgen. Proef is georganiseerd als een club waarbij leden afkomstig zijn uit uiteenlopende horizonten (chefs, mixologists, foodies, food start-ups, producenten, wetenschappers, consumenten) die volgens het principe van co-creatie elkaar continu kruisbestuiven.

Description de la fonction

  • Organiseren evenementen, opleidingen & workshops
  • PR/Social media onderhouden
  • Website onderhouden
  • Content schrijven
  • Ontwerp promotiemateriaal

Profil recherché

Interesse marketing en communicatie

Communicatief/Sociaal

Trends in de voeding opvolgen

Foodie

Nous offrons

Je komt terecht in een start-up in de voeding, een uniek concept binnen België. Onze evenementen liggen aan de basis van onze marketing- en communicatiestrategie.

Door de veelzijdigheid aan projecten en verschillende activiteiten van ons bedrijf ligt de uitdaging om de communicatiestrategie eenduidig vast te leggen en te communiceren.

Je zal in nauw contact staan met onze afdeling productontwikkeling om zo kort mogelijk op de bal te kunnen spelen wat betreft comminicatie. Je organiseert langdurige opleidingen en workshops volgens de thema's binnen het foodlab. Je stelt zelf nieuwe voorbeelden van workshops & opleidingen voor.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser