Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Ertvelde

Oleon NV

Communicatie & Marketing stagiair

Description de l'entreprise


Oleon brengt je ‘a natural chemistry’. Onze specialiteit ligt in het omzetten van natuurlijke vetten en oliën in een breed gamma van oleochemische producten zoals vetzuren, glycerine, esters, dimeren, technische oliën, oleochemische specialiteiten en biodiesel. Als vooraanstaand producent van oleochemicaliën gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, combineren onze producten hoge performantie met bio-afbreekbaarheid.

Bij Oleon geloven we dat ‘a natural chemistry’ veel meer inhoudt dan alleen onze producten. Daarom hechten we groot belang aan alle mensen die er toe doen. We investeren in onze medewerkers, gaan langetermijnrelaties aan met onze klanten, communiceren open met onze leveranciers en respecteren onze buren. We geloven dat al deze factoren zorgen voor ‘a natural chemistry’ met al onze stakeholders.

Oleon maakt deel uit van de Franse groep Avril. Avril, aanwezig in de volledige oliezadensector, is een sterke financiële en industriële organisatie. Avril is voornamelijk actief in de sector van plantaardige oliën en proteïnen met activiteiten in voeding, biodiesel en oleochemie.

 

Description de la fonction


Om de internationale communicatie- en marketingafdeling te ondersteunen, zijn wij momenteel op zoek naar een stagiair. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor allerhande marketinggerelateerde functies zoals:

- Helpen ontwerpen van marketingmateriaal

- Opvolgen druk

- Bijstand bij de organisatie van beurzen/evenementen

- Helpen bij content creation voor social media

- Helpen bij mailings naar klanten

- Hulp bij interne communicatiecampagnes

- Ad hoc taken

Profil recherché

We zoeken een stagiair met een goede talenkennis van het Engels (dit is een must!), maar die ook wel een mondje Frans beheerst en een basis Duits. Vooral iemand die weet van aanpakken, zelfstandig kan werken, met zin voor initiatief, maar die ook een teamplayer is. Graag iemand met een vlotte pen die overweg kan met social media. Kennis van beeldbewerkingsprogramma's is een plus!

Nous offrons

Een interessante, leerrijke werkervaring in een internationaal bedrijf binnen een dynamisch team.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser