Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Maastricht

The Escape Hunt Experience Maastricht

Communicatie stage bij The Escape Hunt Experience Maastricht

Description de l'entreprise


The Escape Hunt is dé reallife game sensatie van dit moment! The Escape Hunt Experience is gebaseerd op de klassieke ‘escape the rooms’ spellen uit Japan die op veel plekken ter wereld populair zijn. Spelers worden opgesloten in een simpele kamer met objecten waarbij ze het gevoel hebben in een computerspel terecht te zijn gekomen. Al zoekend naar aanwijzingen, raadsels en mysteries moet je binnen 60 minuten proberen te ontsnappen. Wat je nodig hebt is een scherpe geest, out of the box denken en teamwork. Lukt het je niet, dan zit je voor altijd opgesloten…

Dit idee heeft zich razendsnel wereldwijd verspreid maar The Escape Hunt Experience is iets compleet vernieuwends. Je stapt 150 jaar terug in de tijd en samen met je collega’s of vrienden moet je een mysterie zien op te lossen. Het spel is spannend, surrealistisch, intens en onvoorspelbaar tegelijk.

The Escape Hunt Experience Maastricht biedt 6 escape rooms in 3 verschillende themas te weten Deadly Family Affair, The Missing Maiden en Shipwrecked at Cannibal Cove.  The Escape Hunt Maastricht werd geopend in mei 2016 op een schitterende locatie in het centrum van Maastricht aan de markt, uitkijkend over het historische raadhuis van Maastricht. Alle escape rooms kunnen in het Nederlands of Engels gespeeld worden.

Je kunt al vanaf 2 personen een escape room boeken in Maastricht. Wij combineren reserveringen nooit dus een reservering voor 2 personen betekent dat je de escape room exclusief voor 2 personen huurt. Kinderen kunnen vanaf 12 jaar (onder begeleiding van een volwassenen) ook spelen.

Minimaal - 2 spelers
Maximaal - 5 spelers (2 escape rooms voor 6 spelers)

Prijzen (volwassenen en kinderen zelfde tarief)

2 personen: € 59.00
3 personen: € 82.50
4 personen: € 95.00
5 personen: € 100.00
6 personen: € 107.50 (2 escape rooms geschikt voor 6 personen)

Openingstijden

Maandag: 14.00 – 17.00
Dinsdag: 14.00 – 20.00
woensdag: 14.00 – 20.00
donderdag: 14.00 – 20.00
Vrijdag: 14.00 – 20.00
Zaterdag: 12.30 – 20.00
Zondag: 14.00 – 20.00

Onze 3 thema’s

The Missing Maiden
Charlotte Wolter – een Oostenrijkse actrice – verdwijnt vlak voordat ze in het huwelijk zal treden met Stefan Zaan. Weet jij het mysterie achter deze mysterieuze verdwijning op te lossen? Zal Charlotte haar Stefan nog kunnen trouwen?

…Dan moet je haar wel gevonden hebben binnen 60 minuten…

Deadly Family Affair
Na een uitbundig familie diner bij de schatrijke familie Beaumont valt Edouard de Beaumont levenloos neer in de eetkamer. Niemand schijnt te weten wat er is gebeurt maar één ding staat vast. De gehele erfenis is voor zijn beide zonen. Was er iemand binnen de familiekring betrokken bij de onverklaarbare dood?

… Los het mysterie op voordat de kamer voorgoed over 60 minuten wordt afgesloten en verzegeld.

Shipwrecked on Cannibal Cove
Na een woeste storm raakt de Fortuyn (een VOC schip) van koers en lijdt schipbreuk op een afgelegen eiland. Nadat jullie weer bij bewustzijn komen blijkt het schip geplunderd en bemanningsleden verdwijnen op mysterieuze wijze. Jullie zijn als laatste over en moeten snel een uitweg vinden van het eiland voordat jullie laatste 60 minuten om zijn..

The Escape Hunt Experience is onvoorspelbaar, uitdagend, educatief en vooral super spannend! Reis 150 jaar terug in de tijd en ontrafel mysteries in een van onze 6 escape rooms. In elke escape room kunnen 2-5 personen spelen. We zijn gevestigd aan de Boschstraat in Maastricht. We zijn elke dag geopend vanaf 14.00 voor spelers vanaf 12 jaar. Prijzen vanaf € 20.00 pp

Description de la fonction


In 2016 opende The Escape Hunt Experience Maastricht op de Boschstraat 108 (tegenover de Markt). Wij zoeken een enthousiast stagiair(e) communicatie die onze PR, web, social media en online sales activiteiten verder wil uitbreiden.

The Escape Hunt Experience Maastricht biedt 6 escape rooms in 3 verschillende themas te weten Deadly Family Affair, The Missing Maiden en Shipwrecked at Cannibal Cove.

Wij zoeken een enthousiast – representatieve student die indien nodig ook gasten kan ontvangen.

Wat ga je doen

 • Online marketing voor evenementen en arrangementen
 • Website beheer
 • Opmaak advertenties en online campagnes
 • Social media
 • Optimalisatie van de website
 • Receptie werk (aannemen van telefoon en reserveringen)

Wat vragen we

 • Minimaal 5 maanden meewerk stagiar(e)
 • Interesse in spellen – puzzels en het escape the room concept is een pre
 • HBO werk en denk niveau
 • Uitstekende schrijfvaardigheid en goede beheersing van de Engelse taal
 • Ervaring met photoshop is een pré

Wat bieden wij?

 • Veel leermogelijkheden
 • Vergoeding € 300 per maand
 • Een goede en open werksfeer
 • Ruimte voor eigen initiatieven
 • Volwaardig communicatie teamlid

http://maastricht.escapehunt.com

Profil recherché

We zoeken een enthousiaste student die houdt van gaming en spellen!

Nous offrons

 • Veel vrijheid, ruimte voor initiatief en een "spannende" werkomgeving
 • Vergoeding per maand voor full time meewerkstage € 300
 • Minimaal 4 a 5 maanden beschikbaar.
Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser