Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Antwerpen

LES VRAIS

design agent architects - commissiebasis

Description de l'entreprise

LES VRAIS design distribution is een Belgisch bedrijf die upcoming & topmerken in designmeubels / licht / in de Belgisch/Luxemburgse en Nederlandse (en binnenkort Spaanse) markt verkoopt aan architecten, upscale verkooppunten van designfurniture en licht.

Description de la fonction

De omzet van LES VRAIS groeit evenredig met het aantal merken die verdeeld wordt, maar ook met het aantal meetings met architecten en winkelpunten die gebeuren. Omdat er in een dag maar 24uur zijn is het aantal meetings per week beperkt. Om onze groei te versnellen zijn we op zoek naar een extra agent die de juiste architecten bezoekt om er onze merken voor te stellen. Gezien onze merken in de high-end zitten, is een verloning op commissie-basis een prachtige opportuniteit. Start gebeurt met een onbetaalde stage tussen de 6-15 weken om potentieel in te schatten.

 

Profil recherché

zelfstandige werkers die na zich grondig te hebben verdiept in onze producten/verkoops-systemen/marketing op de juiste manier een afspraak kunnen vastleggen en die om te zetten in verkoop. Geen wizzkids , maar mensen die willen leren en zin hebben om een ongelooflijke opportuniteit succesvol in te vullen. Affiniteit met design is een must, voor deze liefst vrouwelijke kandidaad die zicht thuisvoelt in een wereld die om schoonheid, differentiatie en kwaliteit draait.

 

 

 

Nous offrons

een ongelooflijke opportuniteit om zelfstandig agent te worden en een percentage te ontvangen op elke verkoop (vergelijk dat eens met een groot bedrijf waar je miljoenen verkoopt en er een loontje aan overhoudt), je netwerk kan opbouwen in een prachtige wereld. Dit na een onbetaalde stage waar je ongelooflijk veel kunt leren. Indien de stage in de juiste periode verloopt, is bezoek aan Stockholm Furniture Fair en Salone del Mobile in Milaan een must.

 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Administratieve medewerking

  AntiStatic ESD Solutions Stage
  2610 Wilrijk
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps partiel