Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Brussel

Proximus

Een stage bij Proximus

Description de l'entreprise

Proximus staat voor één van zijn grootste uitdagingen ooit: de transformatie naar digitale serviceprovider. Samen met klanten, partners en andere business units bouwen we aan het digitale bedrijf van morgen. Met de nieuwste technologieën en de meest geavanceerde software.

Description de la fonction

Met baanbrekende producten en vernieuwende diensten bouwt Proximus resoluut aan de digitale toekomst van onze klanten en van onze eigen medewerkers. We willen ‘een wereld van digitale mogelijkheden openen zodat mensen beter leven en slimmer werken’ en maken daarvoor de 'shift' naar een echt klantgericht digitaal bedrijf. Als stagiair krijg je de kans om het bedrijf van binnen uit te leren kennen en een netwerk op te bouwen, wie weet wordt dit jouw opstapje naar een boeiende carrière in een innovatieve en snel evoluerende sector.

Er zijn stages beschikbaar in verschillende domeinen voor zowel masters, bachelors als studenten uit het secundair onderwijs. Commerciële en technische stages zijn beschikbaar op verschillende locaties in België, andere domeinen vind je meestal terug in de Proximus torens aan Brussel Noord (zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer).

Profil recherché

Wij zijn steeds op zoek naar de digitale talenten van morgen.

Ben jij een IT student of een digital native uit een andere studierichting? Zet je de klant centraal? Ben je leergierig? Neem zeker eens een kijkje in ons aanbod.

Nous offrons

We verwelkomen studenten die in het kader van hun studies een niet-bezoldigde stage willen lopen. De duur van de stage kan variëren, wij geven de voorkeur aan studenten die een stage van 3 tot 6 maanden doen. Een stage bij ons betekent werken in een echt team, met daarnaast een leercomponent.

Onze toekomst is digitaal. De jouwe ook?

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Stage - Développeur Web

  BeLead sprl Stage
  1050 Ixelles
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein
 • =job.status_text

  STAGE - Business developer

  MyInternship.be Stage
  1000 Bruxelles
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein
 • =job.status_text

  Stage en Infographie et WebDesign

  Service Volontaire International Stage
  1000 BRUXELLES [1000]
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein