Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Hoboken

Studio Timothy Segers

Een studio is op zoek naar een Assistent in Antwerpen

Description de l'entreprise

Deze studio is een begeleidende structuur rondom het Euvre van de kunstenaar, Timothy Segers. Het voorbereiden van exposities, monumentale integraties als ook de communicatie met verzamelaars en gallerijen omschrijven de dagelijkse werking. De producties zijn een mix van oude en vernieuwende industriële technieken in staal en plastiek alsook de productie van grafisch materiaal en digitale ervaringen zoals bijvoorbeeld AR. 

Description de la fonction

 • Je hebt skills of bent bent bereidt nieuwe technieken te leren. Dit in staalwerk, 3D modelling en of grafischwerk. Je krijgt begeleiding met alle productiemethodes en machines die hierbij aan de pas komen. 
 • Je wordt betrokken bij de integratie projecten, expositie. het is een drukke agenda met een gezonde afwisseling waarin we ons verdiepen in de kunst van een goed koffietafel gesprekken. 

 

 • Als je stage loopt bij STS in de zomer en najaar 2020 wordt er gewerkt aan een de architecturale plannen van een paviljoen en de opvolging van dit project. Daarnaast plaatsen we een sculptuur in de publieke ruimte.
 • We starten onlangst met de productie van grote plastiek beelden. Hiervoor gebruiken we extruders. De verdere ontwikkeling van deze allround en experimentele plastiek productie zal jij tevens meemaken in de geweldige RnD departement.

 

 

 

Profil recherché

Ben je technisch sterk of ambitieus in een van de boven vernoemde activiteiten dan is een stage bij STS  iets voor jou. 

Nous offrons

Een stageplaats in een dynamische omgeving welke een  onvergetelijke levenservaring zal geven.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Contemporary Art Intern

  PHILLIPS Stage
  2000 Antwerpen
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein