Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Gent

Foodlab Proef

Fotograaf-Camera-Editor

Description de l'entreprise

Proef! is een foodlab, food incubator, food hub en opleidingscentrum onder 1 dak.  Proef onderzoekt, innoveert, co-creëert, prototypeert en tenslotte ontwikkelt de producten en concepten van morgen. Proef is georganiseerd als een club die flexibele lidmaatschappen biedt om gebruik te maken van zijn ruimte en diensten. Leden zijn afkomstig uit uiteenlopende horizonten (chefs, mixologists, foodies, food start-ups, producenten, wetenschappers, consumenten) die volgens het principe van co-creatie elkaar continu kruisbestuiven.

Description de la fonction

  • Documenteren (foto & film) van co-creatie moment tussen verschillende profielen binnen Proef: zoals het moment (volledige dag) waarbij bv. een chef en wetenschapper samnerwerken om tot een eindproduct te komen. Van idee tot product (voeding, cocktail, gerecht) in beeld brengen.
  • In beeld brengen van evenementen en kookworkshops

Dit voor ons instagram, facebook en website. 

Profil recherché

  • creatief
  • communicatief
  • foodie

Nous offrons

Je komt terecht in een start-up in de voeding, een uniek concept binnen België. Onze output dwz. nieuwe producten, samenwerkingen of kruistbestuivingen tussen de mensen binnen proef liggen aan de basis van onze marketing- en communicatiestrategie.

Door de veelzijdigheid aan projecten en verschillende activiteiten van ons bedrijf ligt de uitdaging om de communicatiestrategie eenduidig vast te leggen en te communiceren.

Je zal in nauw contact staan met onze afdeling productontwikkeling om zo kort mogelijk op de bal te kunnen spelen wat betreft communicatie. Je werkt samen met chefs, bartenders, start-ups in de voeding en wetenschappers.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser