Retour vers toutes les offres de stages

Job placeholder

Stage

Antwerpen

Moore Belgium

Gemotiveerde stagiaire accountancy gezocht

Description de l'entreprise

Moore Belgium biedt totaaloplossingen aan voor financiële en  bedrijfsorganisatorische uitdagingen. Specifiek hebben we zeven expertisedomeinen: accountancy, audit, tax & legal, corporate finance, business analytics,  strategy & operations en financial advisory services.

Passie voor ondernemerschap drijft ons. Vanuit die passie willen we onze klanten en onze mensen actief ondersteunen op hun weg naar groei. Het is onze missie om een uniek partnership met cliënten aan te gaan en hen een toegevoegde waarde te bieden door een uitstekende kennis van hun markten, ambities en uitdagingen.

In België telt de groep meer dan 400 medewerkers verspreid over 12 kantoren in de regio Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt. Daarnaast hebben wij nog een vestiging in Shanghai. Moore Belgium is een onafhankelijk lid van Moore International Ltd.

Kiezen voor Moore Belgium is kiezen voor dynamiek, professionaliteit en een stimulerende omgeving waar werken ook ‘fun’ is.

Description de la fonction

  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van accountancydossiers voor de Manager Accountancy. Je staat in voor de digitale verwerking van de boekhoudstukken en dit op een continue wijze. Tijdens de BTW periode verwerk je de aan– en verkoopfacturen, de bank verrichtingen en zorg je voor tijdige Btw-aangiftes.
  • Je bereidt de jaarafsluiting van de vennootschappen en eenmanszaken voor, als startpunt voor de Manager Accountancy die op zijn beurt het dossier bespreekt met de klant.
  • Je zorgt tevens voor de voorbereiding van de personenbelasting, vennootschapsbelasting en de jaarrekening.
  • Je hebt rechtstreeks contact met de klant inzake standaardboekhoudkundige taken en technische aangelegenheden, ten einde correcte en periodieke boekhoudkundige data te verzekeren aan de klant.

Profil recherché

Wij zijn op zoek naar studenten die bezig zijn met het behalen van een master- of bachelorsdiploma met specialisatie accountancy-fiscaliteit. Verder beschik je over een gezonde dosis teamspirit en je bent gemotiveerd om samen met je collega's de vooropgestelde deadlines te behalen. Zin voor initiatief en klantgerichtheid vervolledigen je profiel.

Nous offrons

Je komt terecht in een bedrijf met een passie voor ondernemerschap. Onze missie is niet voor niets klanten en medewerkers doen groeien door het delen van kennis. Opleiding heeft bij ons een centrale plek!

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser