Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Brussel

Semantics

grafisch animator taalapp

Description de l'entreprise

Semantics is een leverancier van op maat gemaakte en dynamische taalopleidingen, op basis van een interactieve onderdompelingsmethode die de studenten op natuurlijke wijze automatische reflexen in de doeltaal aankweekt

Description de la fonction

Wij zijn al een tijdje bezig met de ontwikkeling van een taalapp gebaseerd op animaties, Mr Mentor. U kan een kijkje nemen op https://www.mr-mentor.com.   

Wij zijn op zoek naar een grafisch animator/illustrator die ons hierbij kan helpen, en hadden hierbij gedacht aan een student in opleiding. 

Een deel van ons project is al gedaan. Wij hadden hier inhouse een taaltrainer/illustrator die dit deed, en samen met hem hebben we het hele concept bedacht en uitgewerkt. Hij gebruikte Toon Boom als software. Helaas is deze persoon uitgevallen wegens ziekte, en dit voor onbepaalde en lange duur. We zitten dus een beetje met de handen in het haar, want we hebben al veel in dit project geïnvesteerd en zouden willen dat het opnieuw vooruitgaat.

Dit wil dus ook zeggen dat we iemand zoeken die dezelfde stijl een beetje kan nabootsen, met dezelfde karakters/personages die al uitgewerkt zijn. Het is ook zo dat de persoon die wij zoeken niet zo zeer het traject gaat bepalen, want het traject (= de inhoud) is gebaseerd op een specifieke taalmethode, en dat is natuurlijk iets wat wij aanleveren. Dit wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor creativiteit: er kunnen altijd nieuwe personages bijkomen, en binnen het kader/de scenario's die wij schetsen is er natuurlijk ruimte voor eigen invulling.

Indien u dus geïnteresseerd bent om ervaring op te doen met een leuk project en tegelijkertijd een centje bij te verdienen, dan kan u contact met ons opnemen

Profil recherché

Grafisch animator/illustrator

Nous offrons

  • een innovatief en leuk project
  • een aangename werkomgeving
  • de nodige ondersteuning en know-how mbt taalverwerving
  • een reeds uitgewerkt en welomlijnd kader
  • ruimte voor creativiteit en eigen invulling
  • flexibiliteit qua werklocatie en werkuren
  • een correcte verloning
Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser