Retour vers toutes les offres de stages

Job placeholder

Stage

Antwerpen

eazy.be

Innovative sales of Electric vehicles

Description de l'entreprise


Mijn overtuiging is dat elektrische mobiliteit de fossiele verbrandingsmotor op termijn volledig zal vervangen. Alles is reeds elektrisch op onze wagen en in sommige gevallen het grasmachine na :-). Om uw bedrijf hiervoor klaar te maken, begeleiden we je volledig bij de introductie van elektrische wagens en koppelen we dit aan een visie met duurzame energie. Eigen productie en opslag van energie in combinatie met slim laden van je wagen is de toekomst. Hiervoor zijn we met de kennis van de energiesector de geschikte partner voor een succesvolle implementatie.
 
Om elektrische en/of hybride wagens in uw vloot te introduceren zorg ik voor een aangepaste carpolicy, TCO budgetten, trainings, testritten etc. We bieden ook leasing oplossingen aan waarbij waarbij je de maximale korting krijgt, of je nu 1 of 1000 wagens hebt. Wij hebben geïntegreerde laadoplossingen thuis en op het werk. Thuisladen betalen we terug aan de werknemer en via onze app en laadpas kan je vlot alle laadpalen vinden en betalen.
     

Description de la fonction

Elektrische wagens zijn een technologische aanpassing en verandering stuit altijd op weerstand. Welk segment klanten zijn de pioniers? Welke dienstverlening hebben ze nodig? In deze nieuwe markt zijn er verschillende actoren die niet klaar zijn zoals 2de hands verkopers, garagisten (amper nog onderhoud nodig) en hier zijn zeker opportuniteiten voor nieuwe spelers. Aan jouw om te onderzoeken waar die opportuniteiten liggen, naar klanten te trekken en uit verkoopservaring de strategie bij te sturen.  

Profil recherché

Nieuwsgierig, sociaal, spontaan, opmerkzaam, analytisch en over een goede portie initiatief beschikken.

Nous offrons

Je krijgt top expertise en veel vrijheid in een jonge start-up waar je zelf mee de toekomst kan bepalen. Een jonge dynamische sfeer waar ondernemen wordt gerespecteerd. 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser