Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Brussels

AXA Belgium

Internship (2019 – 2020) - Accounting & Reporting Expenses

Description de l'entreprise


Overs ons :

De AXA Group is wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. We beschermen en adviseren onze klanten bij elke stap in hun leven, door hen producten en diensten te bieden die tegemoetkomen aan hun behoeften op het vlak van verzekering, persoonlijke bescherming, sparen en vermogensbeheer. AXA is het meest toonaangevende verzekeringsmerk wereldwijd met meer dan 100 miljoen klanten. We transformeren van uitbetaler naar partner voor onze klant, met een sterke focus op risicopreventie.

Our mission? Empower people to live a better life.

Onze waarden? Customer First, Moed, Integriteit en One AXA.

AXA is marktleider in België in de verzekeringsector met een sterke aanwezigheid in de financiële dienstverlening. Wist je ook dat in België bijna 3 miljoen klanten op alle cruciale momenten in hun leven op ons vertrouwen? Wat er ook gebeurt, wij staan voor hen klaar, nu én morgen! Daarom blijven we onszelf constant heruitvinden en daarom focust onze New Way of (Home) Working op welzijn, diversiteit en inclusie. En op jouw talenten, op jouw ervaring. Ontdek wat we bedoelen.

Description de la fonction

We zijn op zoek naar een stagiair(e) binnen ons team Accounting & Reporting Expenses:

Het team A&R Expenses houdt zich bezig met de correcte verwerking van de algemene kosten van AXA Belgium. Een vijftal medewerkers van dit team, samen met een Financial Shared Service Center (FSSC) in India, zorgen voor de verwerking en betaling van de facturen. 

Eind 2019, zal de huidige facturatietool ARIBA vervangen worden door een nieuwe tool COUPA. Wil je het team helpen om deze overdracht vlotjes te laten verlopen?

Gaat je honger naar kennis veel verder dan de schoolbanken? Wil je meer te weten komen over het reilen en zeilen binnen dit departement en je eerste stappen zetten in het beroepsleven? Binnen AXA bieden we je alvast een interessante stage met een brede waaier aan taken:

Je ondersteunt het FSSC bij de verwerking van de facturen (boekhoudkundige en BTW-aspecten). Je hebt dagelijks contact met hen via mail en telefoon (in het Engels)
Je helpt de lokale COUPA-gebruikers binnen AXA Belgium met het afstemmen van de facturen.
Je hebt veelvuldig contact met de leveranciers (vragen over betalingstermijn, herinneringen voor onbetaalde facturen, …)
Je leert werken met interne toepassingen (COUPA, SAP, …
Je volgt de leveringen op.

Profil recherché

Je bent een student in de richting Financiën – Verzekeringswezen of boekhouding
Je kan je vlot uitdrukken in één van de twee landstalen en kan je behelpen in de andere landstaal. Je spreekt en begrijpt Engels
Je vindt het fijn om zelfstandig te werken
Je bent autonoom en durft initiatief te nemen
Je bent communicatief (via telefoon en mail)

Nous offrons

Un stage passionnant axé sur vos talents et sur…

1. Notre politique inclusive et diversifiée 

2. Le développement, l'encadrement et le principe du "Learning on the Job"

3. Notre « New Way of Working »: travailler en autonomie, rencontrer toutes sortes de collègues sur votre lieu de travail flexible
4. Votre bien-être axé sur la prévention : via de nombreuses activités sportives, notre mobilier de bureau ergonomique, la priorité aux déjeuners sains, délicieux et variés, un accompagnement psychosocial.

5. Chèques-repas et remboursement des frais de déplacement

Explorez votre nouveau lieu de travail : https://youtu.be/Bc-r3i8G4s8

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires