Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Zaventem

PepsiCo

Internship: Logistics

Description de l'entreprise

Pepsi, Duyvis, Lays, Doritos, Tropicana, … Je kent ze wel, producten met naam en faam.  Meer nog, je hebt ze ongetwijfeld in je koel – en voorraadkast staan. Sterke merken, dat vraagt om straffe medewerkers. Daarom geven we onze mensen alle kansen om hun verantwoordelijkheid te nemen en door te groeien.

Tropicana Zeebrugge behoort tot de wereldwijde bedrijvengroep PepsiCo, en staat garant voor duurzame groei en uitdagende toekomstperspectieven. Wij zijn gespecialiseerd in het afvullen van vruchtendranken op basis van vers fruitsap. De vestiging in Zeebrugge werd opgestart in 2003 en heeft een team van 225 medewerkers.  Wij zijn toonaangevend op vlak van processen en technologie.

Veurne Snack Foods behoort tot de wereldwijde bedrijvengroep PepsiCo, en staat garant voor duurzame groei en uitdagende toekomstperspectieven.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verpakken van chips (Lays)  en snacks (Doritos, Smiths, Bugles, Chipito,...). Wij zijn toonaangevend op vlak van processen en technologie met 8 productielijnen en een team van  480 medewerkers.  

Description de la fonction


Wat houdt de stageplek in?

PepsiCo Benelux is op zoek naar een stagiair(e) vanaf februari 2017 voor de Logistieke- afdeling op het hoofdkantoor in Zaventem. Gedurende jouw stageperiode krijg je de unieke mogelijkheid om een kijkje in de interne keuken te nemen van PepsiCo Benelux en lever je een relevante bijdrage aan het ondersteunen en de uitvoering van de verschillende logistieke projecten.

Als stagiair(e) heb je als werkzaamheden:

 • Ondersteuning van de logistics manager in een vlekkeloze uitvoering van alle logistieke processen
 • Verantwoordelijk voor het zoeken naar en beantwoorden van vragen vande interne en/of externe klant(en) waarvoor hij/zij de verantwoordelijkheid heeft alsook het uitvoeren van algemene administratieve taken
 • Instaan voor administratieve ondersteuning van het team
 • Opvolging van werkzaamheden in magazijnen van logistieke dienstverleners
 • Opvolging van transporten (In- & Outbound)
 • Assisteert bij:
  • Factuurcontrole
  • Opmaak van de ‘sustainability’ data / rapporteringen
 • Voert data-analyses uit
 • Ondersteund de Logistics  manager en werkt mee aan de voorbereiding van lopende projectenen de jaarlijkse “Transport Tender”
 • Werkt samen met de Logistics manager de toekomstige 3PL gerelateerde ‘Process Improvement Projects’ uit
 • Levert warehousing & transport volume en costing data aan de Logistics  manager ter ondersteuning van P&L calculaties
 • Ondersteunt de logistics in het dagelijkse opvolgen magazijn- en transport KPI’s

Profil recherché

Jouw profiel

 

Ben jij:

 • Zelfstandig en ondernemend
 • Interesse in het financiële luik
 • Gepassioneerd door transport en logistiek
 • Communicatief
 • Vaardig met MS-Office modules (in het bijzonder Excel)
 • Vaardig in Nederlands, Engels & Frans

Nous offrons

Wat bieden wij jou?
Binnen PepsiCo zijn wij uiteraard trots op onze A-merken maar hechten daarnaast grote waarde aan doorgroeimogelijkheid en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast werk je samen met inspirerende en creatieve collega’s en bieden wij voldoende opleidingsmogelijkheden om onze professionals de mogelijkheid te geven fantastische resultaten neer te zetten! In een jaarlijkse cyclus worden de prestaties gevolgd en bepaal je op basis van je jaarlijkse prestaties alsook je lange-termijn doelen je persoonlijk ontwikkelplan.  

Als stagiair binnen PepsiCo zal je niet alleen een stage- en reiskosten vergoeding ontvangen, maar bieden wij ook meerdere mogelijkheden om je een zo goed mogelijke en leerzame ervaring mee te geven in 6 maanden. Bijvoorbeeld, je zal in contact komen met onze huidige stagiairs (10-15) wie je helpen om kennis en ervaringen uit te wisselen en je kunt iedere vrijdag gratis producten mee naar huis nemen!

Waar kom jij te werken?
PepsiCo is één van de grootste voedingsmiddelenbedrijven ter wereld. Dagelijks nuttigen consumenten overal ter wereld meer dan een miljard keer PepsiCo-producten. Met sterke merken zoals Pepsi, 7UP, Lay’s, Tropicana, Doritos, Quaker en Duyvis zijn wij stevig vertegenwoordigd binnen de Benelux. Hier werken we met zo’n 1400 medewerkers op 7 locaties aan het succes van ons bedrijf. Binnen PepsiCo heerst een informele, dynamische en resultaatgerichte bedrijfscultuur – samen streven we naar succes!

PepsiCo hecht daarnaast grote waarde aan duurzame groei op lange termijn en wil een positieve stempel drukken op de samenleving en het milieu. Wij noemen dit Performance with Purpose. Dit houdt onder meer in dat wij onze productportefeuille aanpassen en gezondere opties aanbieden, dat we toewerken naar een duurzamer voedselsysteem en welvarender gemeenschappen. Het is onze overtuiging dat we daarmee een basis leggen voor de toekomstige groei van PepsiCo en anderen helpen een gezond en succesvol leven te leiden.

Interesse?
Door je CV te uploaden, meld je je automatisch aan voor de Next Interns Day op 23 november, 2017. Tijdens deze dag vindt de selectie voor deze stageplek plaats. De deadline voor het uploaden van je CV staat op 6 november, 2017 (18:00h) en we zullen maximaal 30 studenten voor dit evenement uitnodigen.

Nadat we je sollicitatie in behandeling hebben genomen, sturen we je een link naar een kort video interview. Je zal vervolgens 5 dagen hebben om dit interview af te ronden. Na 10 november volgt de uitslag wie uitgenodigd is voor de Next Interns Day. 

 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Internship: DRD Planner

  PepsiCo Stage
  1935 Zaventem
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein