Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Zonhoven

Ivizo

Junior Communicatie Marketeer

Description de l'entreprise

youtube veroniekjacobs

Ivizo begeleidt KMO’s & multinationals met een groei mindset.  Onze focus ligt voornamelijk  op strategie, sales, marketing & communicatie.   We geven strategisch advies en training (sales en leiderschapstrainingen). 

Ivizo is geen klassiek sales & consultancy bedrijf maar werkt hands-on, resultaatsgericht en is zeer flexibel.  Ivizo is ervan overtuigd dat door de frisse inzichten je zowel zal groeien persoonlijk als in rendement, omzet en marge & een direct competitief marktvoordeel zal hebben.

Wij analyseren, denken mee met de klant, houden een spiegel voor & komen zo tot een advies & plan, dat we mee helpen implementeren. 

Description de la fonction

Als Junior Communicatie Marketeer mag jij al je creativiteit loslaten op onze onderneming en bij onze eigen klanten.  Jij staat in contact met ons en soms ook direct met de klanten.  Gaande van promotiefilmpjes maken, dagelijkse sociale media posts, trends opvolgen in onze business, white papers maken,  trainingen creatief finaliseren en in een mooi kleedje steken,...Alles kan, als het maar tof is! Kan je ook websites aanpassen, zeker een meerwaarde.

Ben je op zoek naar een bedrijf waar veel ruimte is voor creativiteit, experimenteren en impact genereren?  Contacteer ons!

Profil recherché

Wij zoeken:

  • Administratieve & creatieve duizendpoot
  • Een online Marketeer
  • Social Media Manager Ivizo en andere accounts
  • (Grafisch Ontwerper)
  • Developer
  • Goed in teksten schrijven, (Engels), Nederlands
  • Jou!

Nous offrons

Een toffe stageplaats met veel ruimte voor groei. Plezier en creativiteit staat centraal. Je mag je volledig geven in elk ontwerp of in elk idee.   Van idee tot realisatie. Alles ligt voor het grijpen!  Je bepaalt mee de look and feel en kan verder groeien tot social media/communicatie consultant in direct contact met de klanten als je wil.

Kans op contract na een succesvolle stage.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser