Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Gent

Randstad Professionals

Local Commercial Trainee

Description de l'entreprise


Onze missie

Wij bewegen professionals en verbinden hun ambities met  organisaties. Door passie, innovatie en een mensgerichte aanpak van onze experten  groeien wij samen. De perfecte match is onze dagelijkse uitdaging. Met expertise, zorg en persoonlijk engagement creëren we blijvend vertrouwen. We streven continu naar tevredenheid en perfectie.

Description de la fonction

Onze klant, één van de grootste banken van België, zoekt namelijk meerdere personen die willen instappen in een ambitieus traineeship van 9 à 12 maanden.

Sluiten jouw ambities aan bij onderstaand programma? Aarzel niet om online te solliciteren: we horen graag van jou!

Slim financieel advies wordt in onze veranderde omgeving belangrijker dan ooit en dit is precies wat deze functie inhoudt. Klanten innovatieve oplossingen bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften en binnen hun bereikbaarheid. Niet elke klant heeft namelijk tijd om langs te gaan bij een bankkantoor. Vandaar dat klanten het departement van op afstand kunnen bereiken (per telefoon, e-mail of chat) op weekdagen tussen 07u en 22u en op zaterdag van 09u tot 17u.

Je toekomstige job:

Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de hoofdkantoren van de bank Beleggingsadviseur of Klantenadviseur te worden.

•Als Beleggingsadviseur ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies. Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten.

•Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen.


 

Profil recherché

Benut je troeven:
- Je hebt een Masterdiploma in een economische richting
- Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands. Kennis van het Frans en het Engels is zeker een troef
- Je neemt spontaan commerciële initiatieven
- Je energie vind je in het verwezenlijken van de projecten van je klanten


 

Nous offrons

- Een snelle carrièrestart binnen één van de hoofdkantoren van de bank (Gent, Leuven of Brussel)
- Een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk loonpakket
- Begeleiding en coaching door je Manager en HR Advisor gedurende je traineeship
- Collega’s met wie je inzichten in ideeën kan delen

De evolutie van de bank ligt in jouw handen, en die van andere medewerkers. Ze bieden jou de beste werkomstandigheden zodat je je zowel professioneel als privé optimaal ontwikkelt. Zo maak jij in een uitdagende omgeving het verschil voor de onderneming. Om te kunnen beantwoorden aan jouw individuele behoeften, kan je jouw voordelenpakket naar eigen wens samenstellen.


 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser