Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Gent

PIET moodshop

Logistieke ondersteuning webshop en magazijnbeheer winkels

Description de l'entreprise

PIET Moodshop een winkelconcept van Christophe Verbeke. Hij is interieurdesigner, en heeft jaren met veel passie en gevoel voor esthetiek feesten en events van de nodige sfeer/inrichting voorzien. De Moodshop is zijn passie voor design vertaald naar een winkel vol leuke spullen waarmee hij zoveel mogelijk mensen gelukkig wil maken.  

Je koopt er originele cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Na 6 jaar zijn er ondertussen 2 fysieke winkels in Gent en een webshop die pakketjes verzendt over de hele wereld. We willen graag verder groeien en zijn hiervoor opzoek naar enthousiaste studenten met verfrissende ideeën! 

Description de la fonction

Jawel! Wij hebben ons eigen magazijn en daar willen we graag jouw medewerking. Ben jij diegene die de administratieve en logistieke processen opvolgt van het gehele aankoop- en leverproces. Of ben je eerder diegene die de processen analyseert en onze werking optimaliseert? SHOOT! WE LISTEN .. 

Profil recherché

Je bent stipt, werkt nauwgezet en je bent een organisatorisch talent. 

Je kent de tools om de productiviteit in een magazijn te verhogen.  

Maar denk niet dat je de hele tijd op een stoel achter een bureau komt te zitten. Je krijgt je dagelijkse portie beweging met het ordenen van alle goederen die toekomen in het magazijn en ook de bestellingen vanuit de webshop worden door jou verpakt en verstuurd.  

Het woord 'orderpicking' klink voor jou als muziek in de oren. 

Nous offrons

2 originele winkels en een magazijn waar je je kan uitleven!

In een leuke, jonge werkomgeving geven we jou de mogelijkheid om zelfstandig je eigen project te implenteren. Of je komt ons enkele dagen per maand vergezellen om bij te leren. 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser