Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Ruisbroek

Vente-Exclusive.com

Marketing Stage

Description de l'entreprise


Vente-Exclusive.com werd in 2007 opgericht en is marktleider in online flashverkopen in Nederland en België. Als besloten club biedt Vente-Exclusive.com haar leden exclusieve toegang tot verkopen van topmerken in fashion en lifestyle, die voor sterk verlaagde prijzen worden aangeboden. Dankzij onze partnerships met meer dan 900 populaire merken zorgen we voor een wisselend, gevarieerd en trendy aanbod. We tellen nu ruim 4 miljoen tevreden leden. De afgelopen jaren bekroonde het grote publiek ons herhaaldelijk met prijzen, waaronder de Award voor Beste Webshop, de BeCommerce Award en een Thuiswinkel Award. Een compliment waar we enorm trots op zijn, want we werken er hard voor met ons gedreven team. Vente-Exclusive.com is een jong, maar professioneel en zeer ambitieus bedrijf. Ons team is verdeeld over het hoofdkantoor vlakbij Brussel en een kantoor in Amsterdam. Binnen ons team heerst een prettige werksfeer waar commercie, resultaat, ondernemerschap en hard werken centraal staan.

Description de la fonction

De job

Ondersteuning en meelopen in het Marketing team, waarbij je een grote variatie van taken toegekend zal krijgen. Het merendeel zal daarbij bestaan uit ondersteuning van de customer lifecycle campagnes. Ook zal je nieuwe en bestaande acties op gaan zetten om specifieke verkopen te stimuleren. Daarnaast zal je diverse marktonderzoeken gaan uitvoeren.

Vaardigheden

Je bent initiatiefrijk, klantgericht, creatief, flexibel, sociaal vaardig en niet snel van je stuk te brengen. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een echte ‘’hands-on’’ mentaliteit, daarnaast vind je het leuk om samen te werken en te organiseren.

Profil recherché

Bachelor en/of Master werk- en denkniveau (Marketing/Communicatie opleiding)
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse of Franse taal en een goede beheersing van het Engels is een must.
Je bent communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk)
Goede kennis van Word, Powerpoint en Excel
Internationale ervaring is een pré
Passie voor e-commerce

Nous offrons

Een inspirerende werkomgeving bij een snel groeiend e-commercebedrijf
Een gevarieerde functie waarin je veel gaat leren
Professionele begeleiding
Je maakt deel uit van een jong, dynamisch en ambitieus team

 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Marketing & Design Internship

  La Boucle / Blue Storks Stage
  1080 Bruxellles
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein