Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Willebroek

Toyota Material Handling Belgium

Marketing Stagiair

Description de l'entreprise


Toyota Material Handling Belgium helpt Belgische en Luxemburgse bedrijven van elke grootte met het hedendaagse materiaal- transport. TMH Belgium maakt deel uit van Toyota Material Handling Europe, opgericht in 2006. De Belgische onderneming is reeds actief sinds 1965, maar opereert sinds 2007 onder haar huidige naam. De dag van vandaag telt het Belgische team meer dan 230 werknemers, en is het bedrijf de grootste speler op de markt.

Description de la fonction


Wat mag je van je stage verwachten?

Je draait mee in alles wat Marketing betreft. Je assisteert voor het hele marketingprocess voor het hele bedrijf de Marketing afdeling. Je werkt samen met je collega’s de branding uit, waarbij je jouw ervaring van op school in de praktijk toepast.  Je kiest zorgvuldig de kanalen waar we ons op richten, kijkt naar klantensegmentatie en branding van het bedrijf en werkt dit tenslotte mee uit.. Bovendien brainstorm je mee over verbeteringen bij onze huidige processen en tools.

Profil recherché

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een bachelor of master student in het laatste jaar. En hebt enige kennis of affiniteit met Marketing . Je hebt een passie voor marketing en beschouwt het als jouw missie om de juiste mensen op de juiste manier te bereiken op een zo efficient mogelijke wijze.Je kan vlot overweg met tools en werkt op een methodische manier. Je kan keuzes maken en beschikt over uitstekende communicatievaardigheden, in het Nederlands. Bovendien ben je assertief genoeg om feedback te vragen. Je werkt vlot met MS office en bent thuis in het gebruik van sociale media.

 

Nous offrons

Wat kunnen we jou aanbieden?

Je kan rekenen op een stage waar je intensief begeleid wordt en veel verantwoordelijkheid krijgt. Dit in een internationale onderneming die een begrip is in de wereld van de heftrucks en ver daar buiten.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Digital Marketing wizard

  TOYOTA MATERIAL HANDLING Stage
  2830 WILLEBROEK
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein