Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Brussel

Indiandribble

Motion Designer Festivals - WonderWeekend

Description de l'entreprise

Indiandribble is een snel groeiend communicatie agentschap dat zich op de kruising begeeft van evenementen en digitale communicatie. Merken op een fysieke manier tot leven brengen in het straatbeeld via activaties en evenementen samen met het targeten en retargeten op digitale media: daar leven we voor.

Description de la fonction

Functieomschrijving: 

WonderWeekend is een snel groeiend festival, dat plaats vindt in de Plantentuin Meise, het voorlaatste weekend van augustust. Na een verdriedubbeling van het aantal bezoekers in jaar 2, mikt WonderWeekend nu op een verdubbeling van het aantal bezoekers: maar liefst 5.000 man willen we verwelkomen in 2018.

Een nieuwe verdubbeling komt niet vanzelf aanwaaien. Om dit te realiseren moet er enerzijds een slimme communicatie campagne uitgekiend en uitgevoerd worden, zodat we onze doelgroep nog beter bereiken dan voorheen. Dit doen we enerzijds door verschillende campagnes uit te werken en in te zetten op sociale media (vooral Facebook en Instagram), en anderzijds door via relevante ideeën de communicatiekanalen van onze partners en sponsors te gebruiken. 

Naast de Plantentuin Meise zijn de partners grote merken zoals Brantano, LIDL, Weber, Neckerman en Fostplus. 

Wij hebben een getalenteerde, enthousiaste Motion Designer (m/v) nodig om het vele videomateriaal dat we hebben gecreëerd de afgelopen 2 jaren te gebruiken om meer mensen te overtuigen naar ons festival te komen. Deze persoon staat ook in om, op basis van onze huidige look 'n feel, een eigenheid te creëeren in het motion design zodat onze video-content visueel aansluit bij wat we doen binnen andere media.

 

Profil recherché

Profiel: 

‘Enthousiast’ was zo ongeveer het belangrijkste woord uit bovenstaande paragraaf: je goesting en motivatie om erin te vliegen en dit project mee te doen slagen, zijn cruciaal. ‘Hands-on’ is al minstens even belangrijk: je kan aantonen dat je van aanpakken weet, je hebt geen schrik van de telefoon en er is geen hoog uitgevallen drempel waar je telkens over moet om mensen aan te spreken.

Je voelt je thuis in alles wat sociale media is, en hebt idealiter al wat inzicht in advertenties op Facebook en Instagram. Het spreekt voor zich dat je alle tools beheerst die een beetje motion designer in huis heeft!

We werken in een tweetalige omgeving, dus een mondje Frans is handig en wordt op prijs gesteld.

Mogelijks word je ook de baan opgestuurd, dus een geldig rijbewijs is een absoluut pluspunt!

Nous offrons

Aanbod: 

WonderWeekend zoekt stagiairs (m/v) vanaf 1 november 2017 tot het einde van augustus 2018. Je zal nauw samenwerken met de oprichters, en aangezien we een kleine organisatie zijn, zal je iedereen van WonderWeekend snel leren kennen. Sowieso kan je rekenen op aangename en gedreven collega’s, af en toe een feestje en je maakt natuurlijk deel uit van een project waar we mensen ongelooflijk blij mee maken!

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Stage Graphisme/Infographie

  The Good Ideas Company™ Stage
  1050 Bruxelles
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein
 • =job.status_text

  Internship Marketing

  Zerocopy Stage
  1000 Brussel
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps partiel