Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Merelbeke

Axians

MyStaff app

Description de l'entreprise

,
,

We leven in een wereld waarin we voortdurend willen communiceren en informatie uitwisselen. Dag en nacht, altijd en overal. Informatie- en communicatievoorzieningen zijn van vitaal belang voor bijna alle menselijke en bedrijfsactiviteiten. Axians maakt de wereld mee 'smart', en ondersteunt en adviseert haar klanten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. We bieden state-of-the-art oplossingen, schaalbaar, flexibel en duurzaam, waarmee organisaties optimaal kunnen werken en hun doelstellingen behalen. Zo maken we het verschil en willen we bijdragen aan de creatie van toegevoegde waarde.  

We bieden onze klanten een uitgekiende waaier aan oplossingen voor het ontwerp, de realisatie, implementatie en het beheer van hun ICT-infrastructuur. Inclusief software, hardware en service op maat, en dat voor uiteenlopende sectoren: zowel business, overheidsdiensten als service providers.

Mensen en organisaties kunnen sterk verschillen. Axians begrijpt wat ICT voor hen betekent. We ontwerpen sectorspecifieke oplossingen, voor bvb. de gezondheidszorg alsook de industrie. Ook voor de grote actuele vraagstukken waar onze maatschappij voor staat ontwerpt Axians gerichte oplossingen.

Description de la fonction

Een algemene trend in het ICT landschap is de exponentiële verkoop van smartphones. Zowat elke professional heeft zijn persoonlijke smartphone die hij ook gebruikt voor professionele doeleinden: email , handige apps, notificaties, snel informatie opzoeken, enz. De smartphone heeft ongetwijfeld de papieren agenda van zijn troon gestoten. In dit kader willen we onderzoeken welke technologie zich ertoe leent om met het Axians team een prototype te implementeren dat de eindgebruiker in staat stelt wacht- en dagplanningen te communiceren en up to date te houden.

De persoon in kwestie zal op een Agile manier de mobile app ontwikkelen en designen. Na iedere sprint zal de persoon zijn werk tonen aan de project verantwoordelijke van Axians. Hier zal de persoon feedback krijgen over het werk die reeds verricht is en wat er verwacht wordt in de volgende sprint.

In de eerste sprint zal de persoon een design maken van de functionaliteiten en de processen achter iedere functionaliteit. Samen met een senior zal hij/zij nadenken over de technische verwachtingen en de architectuur ( + technologie keuze) van de applicatie.

Vanaf sprint 2 zal de stagiair zelfstandig programmeren aan de app.

Profil recherché

 • Masters of bachelors in IT
 • sterk analytisch
 • voorkennis mobile development
 • gebruikte technologieën: HTML 5 – CSS/SASS – typescript en/of ES6 – npm – Angular2+ - Webpack – ReactJS – VueJS – Thymeleaf – Websockets – gulp – AngularJS versie 1.x – jQuery – Spring Framework – SQL en/of NoSQL databases – Java 8 – Gradle – Git – Reactive Programming

Nous offrons

Een stage met veel autonomie en begeleiding door ervaren collega's. Kom terecht in een dynamische IT-omgeving waar kennisdeling centraal staat, maar de fun-factor evenzeer belangrijk is!

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  WANTED: App Developers!

  Vamogo Stage
  9000 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps partiel
 • =job.status_text

  Marketing & sales Assistant

  The Van Stage
  9831 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein
 • 2017-09-01
  =job.status_text

  Stage Laravel expert

  Cleverest Stage
  9051 Sint-Denijs-Westrem
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein