Retour vers toutes les offres de stages

Job placeholder

Stage

GENT

Van Marcke

Onthaalbediende in toonzaal Gent

Description de l'entreprise

Van Marcke is veel meer dan distributiebedrijf en winkelketen. Het is een bedrijf met een duidelijke ambitie. De ambitie om iedereen te helpen bij het creëren van een woning waar het heerlijk leven is. Deze ambitie is de basis van ons succes, en bij het realiseren ervan komt veel kijken. Daarom vindt men bij Van Marcke alles voor warmte en water.

Dat betekent natuurlijk badkamers, wellness-toestellen en sanitair onderdelen. Maar ook keukens, energiezuinige klimaatregeling, leidingwaterbesparende technieken, waterkwaliteitsbehandeling, installatiemateriaal en gereedschappen, en ga zo maar door.

an Marcke telt 1.400 medewerkers, actief in Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Malta en de USA. Op de Belgische markt is Van Marcke marktleider in de gespecialiseerde distributie van sanitair en centrale verwarming.

Description de la fonction

Je staat in voor de professionele verwelkoming van de klanten (particulieren en professionelen) en andere bezoekers in onze toonzaal te Gent.
Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken
Je plant afspraken in voor de interieurverkopers en informeert klanten aan de balie en aan de telefoon ivm hun afspraak, lopende bestellingen,…
Je bent verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken

Profil recherché

Je spreekt en schrijft vlot Nederlands 

Je werkt graag nauwkeurig 

Je bent sociaal en enthousiast

Je bent klantgericht en hulpvaardig

Nous offrons

Een uitdagende stage in een dynamisch team die je met open armen zal ontvangen!

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser