Retour vers toutes les offres de stages

Job placeholder

Stage

Wetteren

Mother (On a Mission BVBA)

Ontwerp & productie van pub voor internationale crowdfunding campagne/ Productfotograaf.

Description de l'entreprise


Mother is een Belgische start-up met een grootse missie; mensen zelfvoorzienend maken. Denk aan het kweken van je eigen voeding, het filteren van je water en het recycleren van eigen afval. Onze eerste producten richten zich op het indoor kweken van planten/groenten en microgroenten.

Opgericht in augustus 2018, heeft het bedrijf reeds klanten wereldwijd en komen deze uit verschillende sectoren; professionele indoor farms, restaurants, plantenwinkels en tuincentra, eindconsumenten. 

Description de la fonction


We willen jouw input om ons missie wereldwijd te verkondigen. https://www.mother.life/nl/mission/. 

Na het succes van onze eerste Kickstarter campagne (https://www.kickstarter.com/projects/motherofficial/microfarm-join-the-microgreen-revolution) organiseren we opnieuw een crowdfundingscampagne, nóg grootser en zichtbaarder. 

Voor deze campagne werken we samen met sterrenchefs en leiders uit verschillende industrieën, beschikken we over een revolutionair product ( nl. een robot waarbij je 3 kg voeding oogst per week) en héél veel mogelijkheden. Jouw werk zal nationaal én wereldwijd in de pers komen. 

Profil recherché

Zelfstandig profiel met commerciële feeling. Jij neemt de lead in ons marketingverhaal en zorgt samen met het team voor een succes. Browse door onze vorige kickstarter campagne of sociale media kanalen voor meer info over onze huisstijl. 

Nous offrons

Je komt terecht in een jong en dynamisch team dat momenteel 5 ondernemende vaste leden telt (+ evt. andere stagairs/freelancers). Je krijgt ruimte om je skills te ontwikkelen en je helemaal creatief uit te leven. Je wordt deel van het team achter de grootste Kickstarter Campagne van België.

 

 

 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser