Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

kuurne

Hays NV

Op zoek naar een stageplaats?

Description de l'entreprise

Jouw stage: leren van een wereldleider

Hays, recruiting experts worldwide, is een internationale speler in de wereld van rekrutering en selectie. Ook in België is Hays een gevestigde waarde, we hebben een expertise opgebouwd in al onze divisies en zijn momenteel werkzaam in tien kantoren: Antwerpen, Brugge, Brussel, Dendermonde, Gent, Gosselies, Kortrijk, Kuurne, Waver en Zaventem. Dankzij onze ambitie en passie voor mensen kiezen wij bewust om te investeren in de toekomst. De jonge professionals van morgen verdienen vandaag de kans om zich te ontplooien.

Met onze gespecialiseerde expertise en breed netwerk maken wij het verschil voor klant en kandidaat maar ook voor onze eigen mensen. Een stage in een van onze kantoren is dus een ideale springplank voor je verdere carrière.

Description de la fonction

Jouw stage: een praktische uitdaging van A tot Z

Bij een stage in Hays word je volledig geïntegreerd in onze werking. Een persoonlijke coach maakt je wegwijs in de wereld van rekrutering en selectie en begeleidt je zodat je actief kan deelnemen aan het hele proces: van search tot intake, van interview tot testing. Je maakt kennis met ieder aspect en onze brede waaier van tools voor de job. Hierdoor kan je als student op een heel interactieve manier de bedrijfswereld leren kennen.

Profil recherché

Ben jij gemotiveerd en gedreven om te leren van onze recruitment experts? Heb jij interesse in de wereld van HR en wil je je opleiding omzetten naar praktijk?

Nous offrons

Surf naar hays.be en stuur je CV naar recruitment@hays.be. Voor meer informatie kan je ons steeds bellen op 0498/17 66 83.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires