Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Beernem

DE FORMATIE

Project manager / Account manager / Marketing executive

Description de l'entreprise

Wij geven communicatie en marketing vorm. Voor een brede waaier aan bedrijven,overheden en non-profits staan we in voor een duidelijke huisstijl, website, communicatie en sociale media.

Description de la fonction

Tijdens jouw stage krijg je inzicht in onze projecten en het management van ons bedrijf. We schakelen je in om de planning en marketing van onze klanten te ondersteunen. Daarnaast verwachten we basis grafische skills en communicatievaardigheden voor sociale media, CRM, web. Daarnaast krijg je de verantwoordelijkheid over offertes en communicatie met freelancers en drukkerijen. 

Profil recherché

We zoeken bachelorstudenten zie een actieve rol willen opnemen in ons team en zich willen inwerken in de projecten en marketing van onze klanten. Grafische en digitale media (Grafimediabeleid) of gelijkaardig.

Nous offrons

We bieden een stage in een kleinschalig bedrijf in Beernem. Je leert werken in een productieomgeving en staat zeer dicht bij de klant. We zoeken stagiairs die hun verantwoordelijk willen opnemen, klanten vooruit willen helpen en een actieve rol willen opnemen binnen ons team.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser