Retour vers toutes les offres de stages

Thumb 4de95886c6c92d9df7391e54dd48c9c466eeee6c

Stage

Kortrijk

Van Marcke

Project Stagiair DIY (Do-it-yourself-afdeling) - sales & marketing

Description de l'entreprise

Van Marcke is veel meer dan distributiebedrijf en winkelketen. Het is een bedrijf met een duidelijke ambitie. De ambitie om iedereen te helpen bij het creëren van een woning waar het heerlijk leven is. Deze ambitie is de basis van ons succes, en bij het realiseren ervan komt veel kijken. Daarom vindt men bij Van Marcke alles voor warmte en water.

Dat betekent natuurlijk badkamers, wellness-toestellen en sanitair onderdelen. Maar ook keukens, energiezuinige klimaatregeling, leidingwaterbesparende technieken, waterkwaliteitsbehandeling, installatiemateriaal en gereedschappen…

Van Marcke is een Belgische onderneming met familiaal aandeelhouderschap. Ze werd gesticht in 1929 door Raymond Van Marcke te Kortrijk, en wordt heden bestuurd door Caroline Van Marcke.

Van Marcke telt 1.400 medewerkers, actief in Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Malta en de USA. Op de Belgische markt is Van Marcke marktleider in de gespecialiseerde distributie van sanitair en centrale verwarming. Daarnaast staat Van Marcke sterk als wereldwijde challenger in warmte en water.

Description de la fonction

Voor onze bouwmarktafdeling (DIY) zijn wij op zoek naar meerdere stagiairs voor volgend schooljaar (tussen de periode vanaf september 2017 tem juni 2018).

Afhankelijk van de interesses van de stagiair zelf, kan het ruime takenpakket worden opgedeeld in 3 zaken:

1. Customer service: input verkoop & retours komende bestellingen in AS400 - verwerken documenten i.v.m. leveringsgeschillen - opvolgen elektronische bestellingen tot moment van levering - algemeen klassement

2. Sales: prijszetting/calculatie (prijzen, tarieven), klantensegmentatie (CRM Systeem); opdeling lanten, berekeningen potentiëel, update catalogus maken voor de Key Account Managers), meehelpen voorbereding meetings klanten (cijfer-analyse), database-beheer

3. Product Marketing: Rebranding (alles mbt interne public relations (bv. organiseren van teammeeting), cataologi., condities naast elkaar zetten per retailer, opvolgen rebranding/verpakkingen, communicatie rebranding, marktonderzoek, enz.

Profil recherché

Bachelor/master in commerciële/communicatie richting (bv. communicatiemangement, bedrijfsmanagement, marketing, enz., master handelswetenschappen, enz.)
Nauwkeurig en gedreven persoonlijkheid
Zeer goede kennis Nederlands, goede kennis Frans & Engels
Locatie: hoofdkantoor te Kortrijk, Weggevoerdenlaan 5.

Nous offrons

Wij bieden je een veelzijdige stage in een boeiend internationaal familiebedrijf waarbij men open staat voor eigen input en afhankelijk van jouw intereses een specifiek takenpakket wordt opgesteld. 
Van Marcke heeft verschillende mogelijkheden in petto!
Wij geloven in jong talent en geven stagiaires en thesisstudenten graag de kans om - samen met ons - een duurzame langetermijnrelatie op te bouwen.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser