Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Gent

JOULE

Projectmanager / Administratief Medewerker

Description de l'entreprise

Trap meer energie in je bedrijf!

Met operationele leasing en verkoop van fietsen en e-bikes wil JOULE het plezier van fietsen combineren met de financiële en ecologische voordelen van alternatieve woon-werkoplossingen. JOULE heeft een eigen online fietswinkel met de beste merken en fungeert dan ook als een one-stop-shop voor fietsplannen met een onberispelijke en persoonlijke service zowel voor, tijdens, als na een fietsleasing of verkoop.

Meer info op www.joulebikes.be.

Description de la fonction

Wil je een rechtstreekse impact maken rond duurzame mobiliteit van Belgische bedrijven en werknemers? Lees dan vooral verder.

Je missie is om klanten (B2B) en hun werknemers te helpen de voordelen van fietsen en e-bikes via het werk te benutten en om de groei van JOULE te stimuleren door in te zetten op een waaier van bedrijfsdomeinen.

Als Projectmanager / Administratief Medewerker krijg je de kans om de ganse flow van fietsleasing en -verkoop voor grote en kleine bedrijven en de ondersteuning en werking daarrond te faciliteren. Bovendien ga je ook op het strategisch niveau een impact kunnen maken. In het bijzonder zal je:

  • Concurrentie- en marktanalyses maken
  • Processen en het financiële plaatje uitwerken voor het opzetten van nieuwe diensten en producten
  • Nieuwe klantenprocessen opzetten
  • Meedenken over (digitale) marketing campagnes
  • De opvolging van de operaties in goede banen leiden
  • Inkomende en uitgaande facturen verwerken en opvolgen.

Profil recherché

Wij zijn op zoek naar een liefhebber van fietsen, een verantwoordelijke generalist die in alle markten thuis is, een projectmanager die graag de handen uit de mouwen steekt en die evenzeer detaillistisch en gestructureerd is op het vlak van administratief beheer.

Nous offrons

  • Een 360° ervaring in tal van verschillende bedrijfstakken
  • Een jonge omgeving met 3 energieke collega’s met samen 20 jaar ervaring in projectmanagement, consulting, supply chain management en procurement, legal, marketing en event management.
Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser