Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Gent

Solar Enterprise

Projectmedewerker Solar Enterprise

Description de l'entreprise

Solar Enterprise helpt mensen, bedrijven, scholen en overheden om de transitie naar 100% duurzaam te maken op een positieve en inventieve manier.

We zetten volop in op duurzaamheid door te kiezen voor productie via zonnepanelen en onze eigen kleine windmolens in combinatie met opslag in zoutwaterbatterijen, de enige Cradle to Cradle oplossing op de markt wereldwijd.

We onderscheiden ons door echt op maat te gaan werken, door de nodige metingen uit te voeren en een gedetailleerd profiel op te maken per project. Daarna gaan we over tot implementatie van de vesrchillende oplossingen om zo tot een ideale situatie te komen. 

We zijn een startup met veel ambitie en grootste plannen, een duidelijke missie en onzettend veel passie en overtuiging. 

Description de la fonction

Voor verder uitbouw van dit  project zijn we momenteel op zoek naar jonge ingenieurs, technische profielen,.. die mee willen nadenken en samenwerken aan de ontwikkeling van calculaties voor implementatie van totaalsystemen (pv + wind voor productie / batterijsysteem voor opslag en optimalisatie). Het is een nieuwe markt en het is key om op de juiste manier de benodigde capaciteit van de systemen te kunnen bepalen om optimaal rendement te bekomen. De combinatie tussen de bestaande kennis van onze eigen ingenieurs en jouw kersverse kennis lijken ons de ideale mix om tot de beste oplossingen te komen. 

Daarnaast zijn ook commerciële talenten, SEO/SEA-specialisten, it-ers, video-en fotomakers, financiële breinen, organisatorische talenten, strategische planners, waw-eventplanners, bloggers, instagrammers, facebookexperts, designers, kunstenaars, gelijkgezinden, avonturiers, positievelingen, .. meer dan welkom. 

We zijn een jonge startup en we zitten volop in de ontwikkelingsfase, er is dus ruimte voor je eigen creatieve inbreng en zeker werk genoeg!

Profil recherché

Wij zijn op zoek naar studenten die een sterke affiniteit hebben met duurzame energie en die een steentje bij willen dragen aan de verdere verduurzaming van onze energie. Zowel Nederlandstalige als anderstalige profielen komen in aanmerking. Er zal regelmatig samen gekomen worden maar er kan ook vanop afstand gewerkt worden. 

Er is een kantoorruimte voorzien in Gent centrum. Afhankelijk van jouw programma en wensen kunnen we de stage samen invullen. 

Voel je je aangesproken? Let's meet! 

Nous offrons

Een kans om je vrije bijdrage te leveren aan een uniek en positief project. Te werken aan de toekomst van hernieuwbare energie in Vlaanderen, België en straks de rest van Europa.  Bij een starup horen leuke momenten, moeilijke momenten, uitdagingen en hoge bergtoppen, plezier, fun, verliezen maar vooral veel winst op persoonlijk, avontuurlijk en professioneel vlak. 

Hoeveel tijd je investeert bepaal je geheel zelf. Aangezien heel veel zaken online gebeuren hoef je ook niet altijd naar kantoor te komen, tenzij je dat wil natuurlijk. 

Indien het project groeit zal er gekeken worden om ook iemand in dienst te nemen op termijn, dus wat dat betreft is er zeker toekomstperspectief. 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser