Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Merelbeke

Axians

RPA for timesheet

Description de l'entreprise

,
,

We leven in een wereld waarin we voortdurend willen communiceren en informatie uitwisselen. Dag en nacht, altijd en overal. Informatie- en communicatievoorzieningen zijn van vitaal belang voor bijna alle menselijke en bedrijfsactiviteiten. Axians maakt de wereld mee 'smart', en ondersteunt en adviseert haar klanten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. We bieden state-of-the-art oplossingen, schaalbaar, flexibel en duurzaam, waarmee organisaties optimaal kunnen werken en hun doelstellingen behalen. Zo maken we het verschil en willen we bijdragen aan de creatie van toegevoegde waarde.  

We bieden onze klanten een uitgekiende waaier aan oplossingen voor het ontwerp, de realisatie, implementatie en het beheer van hun ICT-infrastructuur. Inclusief software, hardware en service op maat, en dat voor uiteenlopende sectoren: zowel business, overheidsdiensten als service providers.

Mensen en organisaties kunnen sterk verschillen. Axians begrijpt wat ICT voor hen betekent. We ontwerpen sectorspecifieke oplossingen, voor bvb. de gezondheidszorg alsook de industrie. Ook voor de grote actuele vraagstukken waar onze maatschappij voor staat ontwerpt Axians gerichte oplossingen.

Description de la fonction

Bij het programmeren, werken we in sprints. Elke sprint staat in Jira gedefinieerd.

Bij het ondersteunen van klanten, worden trouble tickets geregistreerd in Jira door de klant en kan de medewerker de tijd gespendeerd aan het oplossen van het euvel tevens in Jira loggen.

Het is erg handig voor de projectmanager en het management om te weten hoeveel tijd er in een project is gegaan t.o.v. de inschatting die wordt gemaakt bij de aanvang van een project.

Onze medewerkers moeten al hun tijd in een aparte timesheet loggen, wat eigenlijk dubbel werk is.

We willen dat alle medewerkers hun tijd op 1 plaats kunnen loggen, bij voorkeur in Jira bij elke sprint en elk trouble ticket. Deze uurlogging moet dan automatisch worden overgezet naar de timesheet. We willen dit verwezenlijken via een Robotic Process Automation (RPA) project. Zodoende wordt het proces van overzetten van werktijden van Jira naar de timesheet geautomatiseerd.

Eventueel kan ook gekeken worden naar integratie met andere platformen.

Profil recherché

 • Masters of bachelor in IT
 • kennis en interesse in RPA en back-end software engineering.
 • Eventuele kennis rond JIRA is een plus.
 • Technologieën die aan bod kunnen komen: HTML 5 – CSS/SASS – typescript en/of ES6 – npm – Angular2+ - Webpack – ReactJS – VueJS – Thymeleaf – Websockets – gulp – AngularJS versie 1.x – jQuery – Spring Framework – SQL en/of NoSQL databases – Java 8 – Gradle – Git – Reactive Programming

Nous offrons

Een stage met veel autonomie en ondersteuning door technisch zeer ervaren collega's. Kom terecht in een dynamische IT-omgeving waar kennisdeling centraal staat maar de fun-factor evenzeer belangrijk is! 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Marketing & sales Assistant

  The Van Stage
  9831 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein
 • 2017-03-01
  =job.status_text

  Full-Stack Engineer Intern

  AcademicLabs Stage
  9051 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein
 • 2017-03-01
  =job.status_text

  Quality Assurance Intern

  Cloudalize Stage
  9000 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein