Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Genk

Yungo

Social Media Marketeer met een hart voor Grafisch Design en/of Web

Description de l'entreprise

Social media is dagelijkse kost geworden in het leven van de mensheid. Facebook telt meer dan 1,4 miljard gebruikers, die elke maand 700 miljard minuten op het netwerk spenderen. Yungo ondersteunt middelgrote ondernemingen in deze ever-changing online wereld.

Onze hoofddienst bestaat uit het bedenken en uitwerken van online content en advertenties, waar testen en optimaliseren centraal staat.

On doel is een constante groei van bereik, leads en omzet te genereren bij de klant.

Description de la fonction

Als Junior Social Media Marketeer mag jij al je creativiteit loslaten op onze klanten, én op onze eigen kanalen. Jij staat direct met de klanten in contact en je mag ideeën eerst met ons en dan met de klant aftoetsen. Wil je een filmpje maken? Iets ontwerpen in Photoshop? Zelf een liedje schrijven? Alles kan, als het maar tof is! Kan je ook websites bouwen, een logo of advertentie ontwerpen? Top!

Ben je op zoek naar een bedrijf waar veel ruimte is voor experiment? Zoek je een plaats om al je creativiteit op los te laten? Zoek niet verder!

Profil recherché

Wij zoeken:

  • Online Marketeers
  • Social Media managers
  • Grafisch Ontwerpers
  • Developers
  • Jou!

Nous offrons

Een toffe stageplaats met veel ruimte voor groei. Plezier en creativiteit staat centraal. Je mag je volledig geven in elk ontwerp of in elk idee. Direct contact met klanten, van idee tot realisatie. Alles ligt voor het grijpen!

Kans op contract na een succesvolle stage.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser