Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Antwerpen

LES VRAIS

social media / SEO & SEA website / webshop marketing genius

Description de l'entreprise

LES VRAIS design distribution is een Belgisch bedrijf die upcoming & topmerken in designmeubels / licht / in de Belgisch/Luxemburgse en Nederlandse (en binnenkort Spaanse) markt verkoopt aan architecten, upscale verkooppunten van designfurniture en licht.

Description de la fonction

De omzet van LES VRAIS groeit evenredig met het aantal merken die verdeeld worden, maar de tijd om al deze processen te onderhouden wordt steeds beperkter. Bij LES VRAIS wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk automatisatie van systemen zonder enige kost. Dit door de juiste apps en systemen te zoeken die top-kwaliteit bieden voor 0 euro per maand. CRM is verbonden met website, website met mailings, online shop met alle voorgaande. Voor social is vaak te weinig tijd over en idem voor SEO, SEA, social adv etc. bedoeling is dit te optimaliseren en volledige social marketing serieus te boosten. Na bewezen gratis effectiviteit kan gesponserde content worden uitgetest. Alles aan website, webshop en andere systemen kan geoptimaliseerd worden.

 

 

 

 

Profil recherché

zelfstandige werkers die na zich grondig te hebben verdiept in onze producten/verkoops-systemen/marketing/website enz de juiste veranderen kunnen aanbrengen aan de systemen en deze kunnen optimaliseren tegen een kost van 0 euro per maand. forever. Sowieso leer je op deze manier een zaak op te starten zonder enige vaste kosten en kom je terecht in een omgeving die 10 keer zo efficiënt werkt dan de meeste bedrijven in deze sector en daarvoor niets betaald. bij oorkeur vrouwelijke werknemer met affiniteit voor design, mode en architectuur.

 

 

 

Nous offrons

Sowieso leer je op deze manier een zaak op te starten zonder enige vaste kosten en kom je terecht in een omgeving die 10 keer zo efficiënt werkt dan de meeste bedrijven in deze sector en daarvoor niets betaald.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Graphic design internship

  Castart Stage
  2000 Antwerpen
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime