Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Molenbeek

RWDM Girls

Sportmanagement medewerker RWDM Girls

Description de l'entreprise

RWDM Girls is een meisjes en dames voetbalclub met een werking gelegen in en rond Molenbeek.  De club is op korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste vrouwenvoetbalclub van België en telt een 300-tal leden. Er komen meer dan 50 verschillende nationaliteiten en achtergronden samen.  
RWDM Girls wenst alle meisjes de kans te geven om te voetballen, om zich te ontplooien op verschillende levensdomeinen en zo een zinvolle vrijetijdsbesteding aan te bieden. We doen extra inspanningen om meisjes uit kansarme gezinnen en kwetsbare buurten toe te leiden naar onze clubwerking.

We willen de mogelijkheden die de huidige stedelijke context biedt optimaal gebruiken en tegelijkertijd een positief beeld uitdragen.

RWDM Girls wil een sportieve en maatschappelijke meerwaarde zijn in het Brusselse !

Description de la fonction

RWDM girls is uitgegroeid tot één van de grootste vrouwenvoetbalclubs in België. Wil je je theoretische kennis gebruiken en praktijkervaring opdoen in een sociaal sportieve voetbalclub dan is dit zeker de uitgesproken kans. Het takenpakket is te bespreken, maar kan bestaan uit sportieve, organisatorische of communicatieve taken.  

 

Profil recherché

Je bent bezig aan een opleiding hoger onderwijs

Nous offrons

We bieden je een aangename werkomgeving aan met 3 andere personen. De werkuren zijn zeer flexibel, maar kunnen ook s'avonds en in het weekend. 

Je wordt van dichtbij opgevolgd en begeleid. 

RWDM Girls kan rekenen op een sterk bestuur en veel geengageerde vrijwilligers !

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires