Retour vers toutes les offres de stages

Thumb f1468441f38814cd7f62bc130a8faa9687d8f929

Stage

Gent

Manpower Horeca & Events

Stagair(e) HR Manpower Horeca & Events!

Description de l'entreprise

Manpower Horeca & Events is een uitzendkantoor gespecialiseerd in horecaprofielen

Voor onze Manpower-vestiging in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) hogere studies bachelor of master.

Description de la fonction

Je staat in voor een professioneel onthaal van onze uitzendkrachten en kandidaten op afspraak, en bent een eerste telefonisch aanspreekpunt voor binnenkomende oproepen. Daarnaast geef je administratieve ondersteuning aan het kantoor en help je mee de juiste persoon bij de juiste vacature te zoeken. We kunnen je takenpakket aanpassen op basis van je opleiding en verwachtingen.

Profil recherché

Ben je een Bachelor of Master student en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats in de HR-sector? Heb je een zeer goede kennis Nederlands en een goede kennis Engels en Frans? Heb je interesse in de boeiende wereld van HR en ben je een echte teamplayer? Ben je stressbestendig en kan je gemakkelijk multitasken? Dan ben jij de stagiair(e) die we zoeken!

Nous offrons

Wij bieden je een leerrijke stageplaats met ruimte voor eigen initiatief en een zeer gevarieerd takenpakket met administratieve taken en sociaal contact. Stageperiodes kunnen besproken worden. Wij werken van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gaat hier om een onbezoldigde stage.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Trainee Finance-HR-quality

  Novotel Gent centrum Stage
  9000 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Bachelier Régime Temps plein