Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Deinze

The Holy Berry

Stagaire digital marketing

Description de l'entreprise

The Holy Berryis het startup project van het Gentse koppel Margaux en Stephen.

Het merk biedt een snelgroeiend gamma aan van producten op basis van échtesuperfoodsdie voldoen aan enkele strikte criteria; ze zijn volledig natuurlijk, zeer voedzaamen héééél erg lekker.

Genoemd naar een bes die bijna heilig is vanwege haar unieke voedingsprofiel; de Braziliaanse Açaibes. 

De producten van The Holy Berry worden zowel in healthy ontbijt- en brunch zaakjes geserveerd als verkocht in natuurwinkels, delicatessezaken en kwalitatieve warenhuizen.

Description de la fonction

Ben jij gebeten door digital marketingén denk je ons merk op een creatieve manier te kunnen positioneren op het wereld wijde web? Heb jij de skills om onze shopify webshopte beheren en op volle toerente laten draaien? Voel je je als een vis in het water tussen influencers & bloggers, ken je de social mediakanalen zo goed als jouw broekzaken volg je de nieuwste trends invoeding en lifestyleop de voet? Vind je het leuk om nieuwe promotie-actieste bedenken en uit te voeren, zowel online als offline? Ooow yessss, lets meet!

Je bent open,vlot in omgang en van nature geinteresseerd in “good food& good people”. Je daagt jezelf graag uit door targetsvoorop te stellen. Je kan zelfstandigwerken en een eigen agendaopstellen en beheren. 

Je beheerst de techinsche aspecten van: 

Shopify
Google
Facebook & Instagram

Een extra troef is een basis grafische design skills.

Profil recherché

Bruis je van inspiratieen motivatie? Ben je een creatievestagair die flexibelen zelfstandigkan werken en de geleerde theorie graag eens in de praktijkwil uitvoeren? Then we have a match!

Nous offrons

Een kans om mee te springen in een startup verhaal en de mogelijkheid om jouw eigen stempel te drukken! Je werkt samen met ons in eenklein teamen dit in een (hopelijk toch) aangename omgeving. 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser