Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Deinze

The Holy Berry

Stagaire sales

Description de l'entreprise

The Holy Berryis het startup project van het Gentse koppel Margaux en Stephen.

Het merk biedt een snelgroeiend gamma aan van producten op basis van échtesuperfoodsdie voldoen aan enkele strikte criteria; ze zijn volledig natuurlijk, zeer voedzaamen héééél erg lekker.

Genoemd naar een bes die bijna heilig is vanwege haar unieke voedingsprofiel; de Braziliaanse Açaibes. 

De producten van The Holy Berry worden zowel in healthy ontbijt- en brunch zaakjes geserveerd als verkocht in natuurwinkels, delicatessezaken en kwalitatieve warenhuizen. 

Description de la fonction

Ben jij gebeten door salesén heb je een grote affiniteit met gezondemaar vooral erglekkerevoeding? Voel je je als een vis in het water tussen de hippe eetzaakjesen volg je de nieuwste trends invoeding en lifestyleop de voet? Vind je het leuk om nieuwe promotie-actieste bedenken, zowel onlineals offline? Is klanten tevredenhouden jouw levensdoel en wil je alles doen om hen te helpen bij om het even welk probleem? Dan ben jij die werkkracht waar we naar op zoek zijn!

Profil recherché

Je bent open,vlotin omgang en van nature geinteresseerd in “good food & good people”. Je daagt jezelf graag uit door targetsvoorop te stellen en deinst er niet voor terug nieuwe verkoopskanalenaan te boren. Je kan zelfstandigwerken en een eigen agendaopstellen en beheren. Je bent in het bezit van een rijbewijsen autoen spreekt vlot Nederlands, Fransen Engels. 

Bruis je van inspiratieen motivatie? Ben je een creatievestagair die flexibelen zelfstandigkan werken en de geleerde theorie graag eens in de praktijkwil uitvoeren? Then we have a match!

Nous offrons

Een kans om mee te springen in een startupverhaal én de mogelijkheid om er jouw eigen stempel te drukken! Je werkt samen met ons in een klein teamen dit in een (hopelijk toch!) aangename omgeving. 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser