Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Antwerpen

Stedelijk Onderwijs Antwerpen

Stage Marketing en Communicatie

Description de l'entreprise


Wij zijn het autonoom gemeentebedrijf Stedelijk Onderwijs. Bij ons is iedereen welkom. Kwaliteitsvol onderwijs in een open en stedelijke omgeving, dat is ons handelsmerk. Wij geloven in de groeikansen van elke lerende, ontwikkelen talenten en stimuleren actief burgerschap. Zo groeit elke leerling of cursist door naar een gewaardeerde plaats in de samenleving. In onze 116 scholen en ondersteunende diensten engageren we ons elke dag om de stad van morgen mee vorm te geven. Dit is mogelijk dankzij de inzet van meer dan 6500 leerkrachten en medewerkers. Onze droom? Iedereen helemaal op zijn plek!

 

Description de la fonction


Als stagestudent maak je actief deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie van het Stedelijk Onderwijs. Deze afdeling zorgt voor een professionele communicatie over het Stedelijk Onderwijs, zowel intern als extern en ondersteunt scholen, academies, centra en andere interne afdelingen hierin. 

In overleg wordt een concreet stageproject gekozen binnen de organisatie. De keuze wordt gebaseerd op jouw ervaring en interessesfeer, afgestemd op de noodzaak binnen onze afdeling Marketing & Communicatie en de projecten die op dat moment lopen. Einddoel is een heel praktische werkervaring die je kan meenemen op je cv.

Je belangrijkste taken:

 • Je werkt binnen de afdeling Marketing & Communicatie mee aan interne en externe communicatiestrategieën.
 • Je staat mee in voor de promotie van het Stedelijk Onderwijs en bouwt aan een positief imago, zowel intern als extern.
 • Je maakt de vertaalslag van marketingideeën naar concrete communicatieplannen rond projecten.
 • Je verzamelt informatie en verwerkt ze tot vlotte en heldere teksten voor diverse interne en externe communicatiekanalen. 
 • Je coördineert interne en externe drukwerken en informatiedragers. 
 • Je bewaakt de huisstijl en de goede toepassing ervan.
 • Je helpt collega’s van de afdeling Marketing & Communicatie met concrete projecten en de dagelijkse werking.

Wat zijn de sollicitatievoorwaarden?

Stagestudenten die zich aangesproken voelen en worden weerhouden op basis van hun cv en motivatie, zullen kort na het indienen per mail een uitnodiging voor een gesprek ontvangen. Op basis van dat gesprek wordt de meest geschikte kandidaat weerhouden. Solliciteer online op www.stedelijkonderwijs.be/vacatures en voeg volgende documenten toe: je motivatiebrief en je curriculum vitae met duidelijke vermelding van je huidige opleiding.

Je kan starten in februari, datum in overleg te bepalen.

Profil recherché

We verwachten een polyvalente en enthousiaste medewerker die van aanpakken weet en durft zijn of haar mannetje te staan. Je bent daarbij creatief en hebt zin voor humor. Je kan out of the boxdenken en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je durft je theoretische kennis in de praktijk om te zetten en draagt daarbij zorg voor de kwaliteit die je levert.

Nous offrons

Een leuke en vooral leerrijke stageperiode binnen een flexibele afdeling Marketing & Communicatie. Momenten van no-nonsense afgewisseld met creatieve uitspattingen. Strakke deadlines en meerdere keren een yes-gevoel. Goesting in meer. Inspiratie voor ’t leven. Wat vonden onze vorige stagestudenten ervan? Lees het op onze website!

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Marketing Assistant

  1965 Stage
  2140 antwerp
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein