Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Gent

Incatro BVBA

Stage Office Management & Marketing

Description de l'entreprise

Incatro BVBA is de Belgische tak van het Nederlandse Incatro BV, dat reeds 25 jaar bestaat. Sinds 2015 is Incatro BVBA actief op de Belgische markt. Wij produceren onze eigen akoestische oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven, zoals wand- en plafondpanelen, bureauschermen, afhangende baffles,... Hierbij kiezen wij resoluut voor kwaliteit, design en afwerking. Als kleine KMO met een vijftal medewerkers zijn wij aan een sterke opmars bezig, wat veel ruimte laat voor marktonderzoek, prospectie, marketing, administratieve en organisatorische verbeteringen.

Description de la fonction

Omwille van onze sterke groei en zicht op uitbreiding in de Waalse en Noord-Franse markt zijn wij op zoek naar een ondersteunende stagiair, die werkelijk deel uit zal maken van het huidige team medewerkers. Hierbij zal je vooral opzoekingswerk en mailings moeten verzorgen, maar ook andere administratieve taken vervullen. Onder andere volgende taken zullen tot je takenpakket behoren:

- Prospectielijsten opstellen aan de hand van Trendstop, onze CRM-lijst, andere hulpmiddelen,…
- Concurrentie-analyse van de Belgische en Franse markt
- Mailings versturen door middel van Mailchimp
- Opportuniteiten van nieuwe producten op de Belgische en Franse markt analyseren
- Marketingplan opstellen
- PR-teksten versturen
- Website optimaliseren, teksten schrijven en invoeren
- Algemene administratie en post

Profil recherché

Je krijgt persoonlijke begeleiding van de projectleider op kantoor om jouw taken op een juiste manier aan te kunnen vatten. We verwachten daarva van jou een actieve houding en een grote portie eigen initiatief om deze taken verder uit te diepen en het gewenste resultaat te bereiken. Eigen inbreng wat betreft marketing, administratie en organisatie is altijd welkom in jouw functie.

Omwille van ons kleine team (verdeeld over back-office en werkatelier/magazijn) kunnen we bij Incatro een open werksfeer behouden waarin iedereen zijn mening durft te uiten en eventuele problemen ook besproken worden. Duidelijke en snelle communicatie zijn hierbij erg belangrijk.

Ben jij stipt, nauwkeurig, zelfstandig en leergierig, en kan je bovendien snel overweg met de computer? Dan beschik je al over enkele van de belangrijkste kenmerken om deze stage tot een goed einde te kunnen brengen.

Nous offrons

Wij bieden een interessante stage aan in een klein maar groeiend bedrijf met een toffe werksfeer waar vragen altijd vrij staat. Koffie zetten wordt hier niet jouw taak, tenzij misschien voor jezelf. Zowel de zaakvoerster als account manager hebben een grondige kennis van marketing en sales, de projectleider heeft een taalkundige en communicatieve achtergrond. Bij ons kan je dus tegelijkertijd bijleren alsook een eerste (?) werkervaring opdoen. 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • 2017-04-01
  =job.status_text

  Marketing

  Jaswig Stage
  9000 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime