Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Kortrijk

Monks International

Stage personeelsdienst

Description de l'entreprise


Love Home Fabrics is de umbrella brand voor een wereldwijde groep van bedrijven (Ter Molst International, Pieters Textiel, Symphony Mills, GTA, Monks International, Artilat, Clarysse, …) in interieurtextiel met vestigingen in België, de Verenigde Staten, Indië en China. Misschien liggen we met onze stoffen op jouw matras, op jouw zetel, zit het handschrift van onze designers in jouw gordijnen of geniet je iedere morgen van de zachtheid van onze badstoffen. Er is een grote kans dat dit zo is en dat we anoniem binnengedrongen zijn in jouw interieur. Die anonimiteit willen we verlaten en onze stoffen een naam geven, die doordringt tot bij de eindconsument.

Description de la fonction


Voor onze personeelsdienst hebben wij momenteel mogelijkheden voor een stagair die projectmatig wil werken. We denken dan aan het herwerken van het arbeidsreglement, code of conduct en communicatie in het kader van ethisch ondernemen. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden bij andere taken van de personeelsdienst: werving en selectie, onthaal, opmaak functiekaarten, digitalisering van documenten,... Jouw hoofdlocatie wordt Monks International in Wielsbeke, maar sporadisch kan het ook verwacht worden om vanuit de andere vestigingen te werken.

Profil recherché

Voor deze stageplaats zoeken we een student uit de richting personeelswerk of rechtspraktijk. Je hebt interesse om je in deze projecten te verdiepen en uit te werken tot een mooi resultaat. Je bent in staat zelfstandig te werken en waar nodig flexibel op te stellen.

Nous offrons

Wij bieden een interessante stageplaats met veel autonomie. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan deze stage zowel voltijds als deeltijds.

Je komt terecht in een internationale firma met fijne mensen die steeds klaar staan om te helpen of uitleg te geven.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Stagiair(e) Payroll

  C&A Stage
  1804 Brussel
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Bachelier Régime Temps plein