Retour vers toutes les offres de stages

Job placeholder

Stage

Erpe-Mere

Mens(en)werk consultants

Stage psycholoog

Description de l'entreprise

Mensenwerk consultants zijn actief in overheid en social profit  (gemeenten, zorginstellingen en onderwijs) en dit met volgende dienstverlening: begeleiden van organisaties (functioneren van de organisatie, veranderingen, fusies, herstructurering), assessment, evaluatie van topambtenaren, ontwikkeling van onderwijsdirecties, enz.   

 

 

 

 

Description de la fonction

-Afhankelijk van de duur en aard van de stage, wordt in onderling overleg met de stagair een takenpakket afgesproken. Enkele mogelijke projecten waarrond stage kan worden gedaan:  rekrutering en rekruteringscommunicatie, psychotechnisch onderzoek en assessments, evaluatie van medewerkers: evaluatiesystemen, 360° feedback en bevraging in verband met functioneren van individuen (online). U hebt de kans om diverse competenties te ontwikkelen afhankelijk van eigen noden en groeipad.

 

Profil recherché

De profielen hangen af van het domein waarin u wordt ingezet.  Mogelijke richtingen zijn: - communicatie/marketing: projecten rond rekruteringscommunicatie, nieuwsbrieven, HR-journalistiek . Daarnaast hebben we vooral nood aan psychologen met interese voor de klinische kant van de organisatiepsychologie.

 

Nous offrons

-Een leerpad in samenspraak/overleg met de stagair. De nodige feedback van ervaren psychologen (méér dan 30 jaar professionele ervaring). De kans om ingeschakeld te worden in intellectueel uitdagende projecten. 

 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser