Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Gent

Incatro BVBA

Stage vertaler/marketeer

Description de l'entreprise

Incatro BVBA produceert en levert hoogwaardige akoestische oplossingen voor oa. horeca, bedrijven, particulieren en zorginstellingen. Producten zoals wand- en plafondpanelen, bureauschermen, afhangende baffles, etc. behoren tot on assortiment. Hierbij kiezen wij resoluut voor kwaliteit, design en afwerking. Als kleine KMO met een achttal medewerkers zijn wij aan een sterke opmars bezig, wat veel ruimte laat voor marktonderzoek, prospectie, marketing, administratieve en organisatorische verbeteringen.

Description de la fonction

Wij zoeken naar een stagiair met een talenknobbel (NL/FR/EN), maar ook officemanagement-gerelateerde taken en prospectie spelen een belangrijke rol. Onder andere volgende taken zullen tot je takenpakket behoren:

 • Vertalen van allerlei teksten van het Nederlands naar het Frans en/of naar het Engels (Duits optioneel)
 • Bijdragen aan de algemene werking van het bedrijf
 • Prospectielijsten opstellen aan de hand van Trendstop, onze CRM-lijst, etc.
 • Mailings versturen door middel van Mailchimp
 • Algemene administratie en post

Profil recherché

We verwachten van jou een actieve houding en een grote portie eigen initiatief om deze taken verder uit de diepen en het gewenste resultaat te bereiken. Omwille van ons kleine team (verdeeld over back-office en werkatelier/magazijn) kunnen we bij Incatro een open werksfeer behouden. Duidelijke en snelle communicatie zijn hierbij erg belangrijk. 

Ben jij stipt, nauwkeurig, zelfstandig, leergierig en studeer je talen? Dan beschik je al over enkele van de belangrijkste kenmerken om deze stage tot een goed einde te kunnen brengen. 

Nous offrons

We bieden een interessante stage aan in een klein maar groeiend bedrijf met een toffe werksfeer waar vragen altijd vrij staat. Koffie zetten wordt hier niet jouw taak, tenzij misschien voor jezelf. Je krijgt persoonlijke begeleiding van de verantwoordelijke marketing op kantoor om jouw taken op een juiste manier aan te kunnen vatten en omwille van de verschillende achtergronden van de medewerkers bij Incatro kun je hier heel wat bijleren. 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • 2017-04-01
  =job.status_text

  Marketing

  Jaswig Stage
  9000 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime