Retour vers toutes les offres de stages

Job placeholder

Stage

Ranst

Assira

stage woonassistent

Description de l'entreprise

Residentie Muizenheuvel vormt samen met Residentie Spruytershof in Ranst Assira. Of ook wel: Assistentiewoningen Ranst. In 2012 ontstond bij ons de overtuiging dat ouder wordende inwoners van Ranst en omgeving ook in hun eigen, vertrouwde omgeving terecht zouden moeten kunnen voor comfortabel en aangepast wonen. Dicht bij familie en vrienden. De erkende assistentiewoningen van Residentie Muizenheuvel en Spruytershof zijn daarop het ideale antwoord. Assira heeft momenteel 15 assistentiewoningen in Oelegem en 1 conciërge. In Ranst hebben we 31 assistentiewoningen en een conciërge. De gebouwen zijn eigendom van de familie onder de naam Rema bvba. De uitbating gebeurt door de dochter die zaakvoerder is van een aparte vennootschap Assira.

 

Description de la fonction

De woonassistent staat de bewoner met raad en daad bij  de praktische of administratieve vragen. Hij of zij is dus een centrale figuur in de assistentiewoningen. Daarnaast organiseert de woonassistnet leuke activiteiten en uitstapjes. Concreet gaat het dus om volgende taken: 

Het onthaal van nieuwe bewoners
Het bijhouden van bewonersdossiers
Het informeren over de dienstverlening op de site
Het faciliteren van de gebruikersraad
Het in bereik brengen van het aanbod rond sociale participatie, netwerkvorming en vrijwilligerswerk
Het behandelen of doorgeven van suggesties, opmerkingen en klachten
De bevraging en evaluatie van de zorg- en dienstverlening
Het in bereik brengen van zorg- en dienstverlening
De coördinatie van de gegarandeerde crisiszorg, de overbruggingszorg en de levering van warme maaltijden
Het signaleren van vragen over het onderhoud van de tuin, de parking en de gemeenschappelijke delen
De integratie met de buurt
Het proactief opvolgen van de zelfredzaamheid

 

 

Profil recherché

Wij zoeken iemand die vooral enthousiast is en een hart heeft voor ouderen en mensen met een beperking. Daarbij mag die persoon ook nog creatief zijn, niet vies zijn van een beetje administratie en de nodige kennis van de sociale kaart hebben. Een blanco strafblad is ook belangrijk voor deze stage.

 

Nous offrons

WIj bieden een toffe stageplaats aan in een familiaal bedrijf. U geniet van de onvoorwaardelijke aandacht van onze bewoners. Je krijgt begeleiding van de woonassistent die tevens ook de zaakvoerder is. Om u helemaal te overtuigen kan ik u zeggen dat wij heerlijke koffie's en thee aanbieden aan onze stagiair.

 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser