Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Rapenburg

Bon Goesta

Stageplaats 'marketing' bij Bon Goesta

Description de l'entreprise

Bon Goesta, ontstaan vanuit de passie van zaakvoerders Dieter Merckx, Katrien Van der Plaetsen en Bart Lippens, biedt een totaalbeleving aan waarbij een trouw, enthousiast en gedreven team u met veel plezier nieuwe smaken laat ontdekken.

Ben jij nog op zoek naar een stageplek voor volgend semester? Dan is dit wel misschien jouw kans!

Waarom ons team vervoegen bij Bon Goesta?

Bon Goesta is een bedrijf in volle groei dat ontstaan is vanuit de passie van drie zaakvoerders: Katrien Van der Plaetsen, Dieter Merckx en Bart Lippens. Het bedrijf bestaat uit verschillende vestigingen elk met hun eigen identiteit en specialisatie, nl. feestzalen, restaurants en catering. De rode draad binnen Bon Goesta is kwaliteit, ambacht, lokale ingrediënten, korte keten, authentieke verhalen, persoonlijke samenwerking en vooral de klantentevredenheid in een familiale werkomgeving. Deze normen en waarden trekken we ook graag door naar onze eigen werkomgeving en zijn super belangrijk voor ons.

Description de la fonction

We zijn op zoek naar iemand met dezelfde passie en droom om het Bon Goesta-team te ondersteunen op vlak van onze marketing.

Je maakt deel uit van ons team en krijgt de nodige begeleiding voor het mee ondersteunen en uitwerken van ons marketingplan.

Profil recherché


Enkele zaken opgesomd

  • Uitdenken, uitwerken en implementeren mailings per vestiging en koepel
  • Uitwerken en uitschrijven van content blogberichten voor de verschillende vestigingen (mee uitwerken van het nieuwe contentmarketingplan)
  • Marketingplan integreren in de verschillende locaties
  • Uitwerken events voor nieuwe samenwerkingen voor te stellen met bepaalde leveranciers: nl. concepten uitdenken, uitwerken, uitvoeren en realiseren van a tot z
  • Marketinggadgets: mogelijkheden bekijken die toepasbaar zijn
  • Maken van flyers, kaartjes, nieuwsbrieven, ...
  • Foto's en filmpjes events verwerken op social media, blog, website, YouTube, ...
  • Uitdenken van nieuwe, creatieve marketingacties 
  • Flow optimaliseren - meetbaarheid resultaten van het marketingbudget dat is geïnvesteerd

Nous offrons

We bieden jou een stageplek waarin je heel veel zal bijleren en je nooit vervelen! Klinkt dit allemaal iets voor jou? Ben jij de persoon die we zoeken? Nog op zoek naar een stageplek?

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser