Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Brussels

ING

Stageplaats voor Masters Zone West (maart – mei 2020)

Description de l'entreprise


Proud history, sure. But at ING we’re always more interested in what comes next. Looking at everything we do and asking: how do we make this better? How can we get it done faster? How can it be done more simply? It takes relentless curiosity, a spirit of open collaboration and a culture where new ideas are valued ahead of old conventions.

Description de la fonction

ING positioneert zich op de markt met een stagiaire plaats binnen Oost- en West-Vlaanderen. De stage duurt 11 weken en is gericht op studenten die tijdens hun studies ervaringen willen opdoen in de bancaire sector.

Jouw traineeship in de praktijk…

Tijdens de stage ga je o.a. aan het werk in een kantoor waarbij je onder meer ondersteuning zal bieden aan Customer Coaches en Retail Bankers. Je gaat ook aan de slag in het Business Credit Center waar je een bijdrage kan leveren bij de voorbereiding van kredietdossiers voor professionele klanten. Je leert commerciële bezoeken voorbereiden aan professionele klanten samen met de Business Bankers en/of Kredietexperten. Ook onze Personal en Private Bankers nemen je mee op sleeptouw.

Opportuniteit: Je maakt kennis met de verschillende métiers.

Profil recherché

Ben jij iemand die…

 • sterk cliëntgericht is
 • die proactief, ondernemend en gedreven is
 • een echte teamplayer is

En die eveneens…

 • een Economische Master aan het volgen is
 • een duidelijk aantoonbare interesse heeft in de financiële wereld
 • perfect Nederlands spreekt en daarnaast een goede kennis heeft van het Frans en het Engels.
 • inzetbaar is in Oost- of West-Vlaanderen

Nous offrons

Jouw werkomgeving binnen ING

Bij ING streven we ernaar mensen in staat te stellen een stap voor te zijn, in het leven en in zaken. We geloven dat duurzame vooruitgang gedreven wordt door mensen met de verbeelding en de vastberadenheid om hun toekomst en de toekomst van de mensen rondom hen te verbeteren.

ING België is een creatieve en dynamische werkomgeving waar duizenden medewerkers samenwerken om een differentiërende ervaring te bieden aan retail- en privatebankingklanten en aan particulieren, freelancers, kmo's, grote ondernemingen, instellingen en zakelijke klanten.

Als eerste directe universele bank zijn we een wereldwijde financiële instelling met een sterke Europese basis. We worden al een aantal jaren op rij gezien als de Beste Bank van België en als topwerkgever.

Als dit de werkomgeving is waarin jij kunt bloeien, stel je dan kandidaat en help ons de toekomst van het bankieren te veranderen!

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Business analyst intern

  TopCompare.be Stage
  1040 Etterbeek
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein