Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Drongen

Cycleur de Luxe

Stagiair Backoffice

Description de l'entreprise

Cycleur de Luxe is onderdeel van BT Projects NV. Wij maken high level segment schoenen met hints naar de rijke fietscultuur van België. Sinds een 5-tal jaar hebben we ook de 727 womens collectie die steeds een grotere portie van de markt inneemt. Cycleur de Luxe is een innoverende brand die inzet op fysiek (retailers), digitaal (webshop/marketplaces) en phygital (pop-up concepten). Onze headquarter in België bestaat uit een beperkt team. We kunnen echter steunen op onze sample factory in China en op onze fabriek & grafisch team in Portugal. 

Neem alvast een kijkje op www.cycleurdeluxe.com - www.cycleursworld.com - www.cycleurdeluxeshop.com

Description de la fonction

Als office manager volg je specifieke taken van de backoffice mee op. Orderbeheer, input, maillijsten, sales forecast, klasseren, opzetten van social media campagnes... het takenpakket is oneindig. Met onze ervaren stagebegeleidster weet je steeds wat je te doen staat en leer je bij op alle vlakken. We voorzien diversiteit en staan steeds open voor mogelijke optimalisaties.

Profil recherché

- office management

- bedrijfsmanagement

Nous offrons

Wij bieden een diverse en uitdagende stage aan met eigen taken. De stagiair draait mee in de dagelijkse taken en wordt in zoveel mogelijk aspecten van de volwaardige job betrokken. 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser