Retour vers toutes les offres de stages

Job placeholder

Stage

ZELE

The Brewing Community

Stagiair Boekhouding

Description de l'entreprise


The Brewing Community is een groeiende start-up op weg om dé referentie te worden wat betreft de ontwikkeling en vervaardiging van ‘new generation Gins’ en andere unieke huisbereide elixirs, zowel alcoholisch als niet-alcoholisch. Daarnaast is het een online platform die de liefhebbers van huisgebrouwen dranken, vervaardigd met The Lab Brewer, samenbrengt.

De term New Generation Gins wordt door kenners gegeven aan de nieuwe generatie van gins waarin nieuwe en vaak gedurfde ingrediënten, samen met de jeneverbes, de uiteindelijke smaak bepalen. “Pure gastronomie in het glas” vertelt Dries Dauwe, eigenaar en oprichter van The Brewing Community. “Door micro productie wordt ieder ingrediënt, zowel vers als gedroogd, handmatig geselecteerd wat een palet aan ongekende smaakbelevenissen oplevert! De beperkte productiehoeveelheid en de unieke smaakervaringen maken daarom van iedere Gin een gegeerd product en een must-have in de collectie van de ginliefhebber.”

Hier werken we aan. Neem zeker een bezoekje op www.thebrewingcommunity.com

 

My Lab Story is een online webshop gespecialiseerd in de verkoop van trendy laboratorium glaswerk voor huisgebruik. www.mylabstory.com

 

Description de la fonction

Een jonge start-up, The Brewing Community, is op zoek naar een gedreven student communicatie & marketing die samen met het team mee in wil staan voor de opbouw en uitvoering van het off- en online marketingplan.

De inhoud van het takenpakket kan flexibel ingedeeld worden volgens kennis en interesses van de kandidaat. Het takenpakket kan ondermeer bestaan uit:
 

  • aanpassen van het huidige boekhoudsysteem op basis van de noden van de organisatie. Toepassen van automatisatie.

  • mogelijkheid bekijken en berekeningen maken om over te schakelen naar boekhoudpakket. Uitvoeren van omschakeling

  • rentabiliteitsstudie i.s.m. de zaakvoerder. Opstellen van statistieken en raadgevingen.

  • opstellen van financieel plan.

Profil recherché

Trekken volgende eigenschappen jou aan?
 

  • Je hebt een sterke affiniteit met boekhouding, cijfers en geldzaken.

  • Je wilt een onmisbare schakel zijn in het financieel en economisch beleid van een bedrijf?

  • Je hebt zin om van het bedrijfsleven te proeven van bij het prilste begin. Het besef dat jouw bijdrage een veel directere impact heeft op het succes geeft je energie en verantwoordelijkheidsgevoel i.p.v. onzekerheid. Je bent daarom kritisch, creatief en denkt actief en proactief mee.

  • Je bent bereid je te verplaatsen (Zele). Gedeeltelijk werken van thuis uit is ook mogelijk.

  • Je bent flexibel, ondernemend en kan zowel in team als zelfstandig werken

  • Je hebt veel inzicht, doorzettingsvermogen en oog voor detail?

Nous offrons

Wat heeft The Brewing Community jou te bieden?

TBC biedt je een leuke en afwisselende stage aan op maat van jouw capaciteiten, tijdschema en interesses. Samen bepalen we een uitdagend stageplan.
Je komt terecht in een dynamische start-up die vernieuwing, creativiteit, innovatie, kwaliteit en professionalisme hoog in het vaandel draagt.

 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser