Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Tienen

Manpower Bosch Onsite

stagiair consultant onsite - regio Tienen

Description de l'entreprise

Voor onze Manpower-vestiging onsite bij Bosch in Tienen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e).

Op zoek naar een stageplaats die net dat ietsje anders is? Dan is het on-site gebeuren met zijn gevarieerd takenpakket zeker een optie. Wil je de theorie omzetten in praktijk, weet je van aanpakken en ben je nieuwsgierig naar de verschillende boeiende facetten van uitzendarbeid dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Description de la fonction

Het takenpakket bestaat onder andere uit ontvangen van uitzendkrachten, het geven van infosessies en de daarbij horende administratie, klassement, opstart uitzendkrachten … . Procesverwerking en creatief denken wordt zeker op prijs gesteld.

Comfortabel een groep toe spreken, nauwkeurigheid en creativiteit zin dus zeker vaardigheden die je hierbij kunnen helpen.

Profil recherché

Ben je een enthousiaste en gemotiveerde student op zoek naar een boeiende stageplaats? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Behoren nauwkeurig werken en creatief denken tot je vaardigheden? Voel jij je comfortabel bij het toespreken van een groep?

Dan bij jij de persoon die we zoeken!

 

Nous offrons

Wij bieden je een leerrijke stageplaats met ruimte voor eigen initiatief en een zeer gevarieerd takenpakket met administratieve taken en sociaal contact. De duur van de stage en de periode zijn te bespreken. Wij werken van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30. 

Herken jij je in bovenstaande? Neem dan zeker contact met ons op en wie weet werken we binnenkort samen!

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser