Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Gent

Film Fest Gent

Stagiair distributie / promotie

Description de l'entreprise


Elk jaar in oktober stelt Film Fest Gent ruim 100 langspeelfilms en 30 kortfilms voor uit de hele wereld. De afgelopen jaren wist het festival een publiek van ruim 100.000 toeschouwers aan te trekken. De 45e editie van Film Fest Gent is voorzien van 9 tot en met 19 oktober 2018. Opnieuw zal het festival ruime aandacht besteden aan filmmuziek, met onder andere de 18e editie van de World Soundtrack Awards op 17 oktober 2018.

Description de la fonction


De communicatie-afdeling van Film Fest Gent (de leukste, al zeggen we het zelf), zoekt een enthousiaste duizendpoot die zich vastbijt in de visibiliteit van het festival en zorgt dat je geen enkel café, winkel of museum binnen gaat zonder onze poster tegen te komen!

 • Je assisteert in het uitdenken en organiseren van de communicatiestrategie van het festival: wat zijn de hotspots waar ons promotiemateriaal zeker aanwezig moet zijn? Wie willen we daarmee bereiken? 
 • Je stuurt het promo-team aan: een groep gedreven vrijwilligers die onder jouw hoede zorgen voor de verspreiding van het promotiemateriaal
 • Je houdt het overzicht over de oplages, de timing en de verspreiding van het drukwerk: programmabrochure, posters, flyers, postkaartjes. You name it!
 • Je beheert de FFGent merchandise
 • Je organiseert onze aanwezigheid op de cultuurmarkten van Vlaanderen
 • Prepare to be all-round: je zoekt mee naar nieuwe publieksgroepen & bezoekers voor bepaalde programmaonderdelen en festivalfilms, contacteert het publiek, denkt mee over publiekswervingsacties, …
 • Je legt contacten binnen het culturele en sociale leven van de stad Gent en daarbuiten en zoekt naar samenwerkingsmogelijkheden op lange termijn.
 • Je ondersteunt de communicatie-afdeling in het algemeen op het vlak van drukwerkvoorbereiding, productionele ondersteuning, aankleding van festivallocaties ...

Profil recherché

Je bent een student(e) communicatie, cultuurmanagement, kunstwetenschappen, culturele studies, event-managament etc of net afgestudeerd en op zoek naar een eerste werkervaring in de culturele sector.
Je hebt een voorliefde voor film.
Je bent praktisch ingesteld, weet van aanpakken.
Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent sociaalvaardig en flexibel ingesteld.
Rijbewijs is een pluspunt

Nous offrons

Deze onbezoldigde stage kan zowel vrijwillig als in het kader van een opleiding gevolgd worden. De stage gaat van start in juli en kan flexibel worden ingevuld. Fijn zou zijn mocht je het resultaat van je werk kunnen zien waardoor de stage pas afgelopen is eind oktober 2018.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • =job.status_text

  Stage Project Management

  Travelbase Stage
  9000 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein
 • =job.status_text

  Stage Marketing

  Travelbase Stage
  9000 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps plein