Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Aarschot

nmg nv

Stagiair social media marketing

Description de l'entreprise

Nmg bouwt relaties, met één doel voor ogen: onze klanten maximaal laten verbinden met hun ideale klantengroep. Hoe we dat doen? Dat varieert. Wij werken immers op maat en kijken met een open mind naar het verhaal van onze klant en schrijven van daaruit verder. Bij ons geen voorgekauwde verhaallijnen, maar op het lijf geschreven plottwists.

Er zijn veel marketingbureaus maar nmg beseft dat marketing slechts een schakel is in een groter geheel. Daarom hebben we als full service partner doorheen de jaren een brede waaier aan expertise gebundeld. Een consistent verhaal vertellen in alle lagen van de organisatie en eenzelfde strategie volgen over de ganse lijn is cruciaal. Anders blijft succes en resultaat onbereikbaar.

Bedrijven naar een hoger marktsegment tillen en bouwen aan betere bedrijfsresultaten op lange termijn? Wij zorgen dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.

Description de la fonction

Wil jij stage lopen bij een marketing- en communicatiebureau? Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en de kans krijgt om te groeien? Ben jij communicatief, sociaal, enthousiast, leergierig én gebeten door social media? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat voor nmg!

Profil recherché

In het departement Social Media sta je mee aan de basis van de contentcreatie, beeldbewerking, en maak je zelfs advertenties op. Kortom: alles wat je op de verschillende socialmediakanalen ziet verschijnen. Lang de andere kant werk je ook mee achter de schermen. Denk aan advertentiebeheer, analyses, … Je gaat altijd dat stapje verder en wil kwaliteit leveren voor “jouw klanten”.

Nous offrons

Wat bieden we? Een springplank voor je toekomstige carrière. Je komt terecht in een bedrijf met een topcultuur waar je veel vrijheid en autonomie krijgt. Verwacht je aan een gevarieerd takenpakket met veel uitdagingen. Lijkt je dit wat? Stuur ons dan snel je cv en motivatiebrief door. Maak indruk!

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser