Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Desteldonk

PachaGreens

Stagiaire productieverantwoordelijke

Description de l'entreprise


In januari 2017 zag PachaGreens voor het eerst het licht. Sindsdien groeit het langzaam maar zeker op tot een zeer professionele kwekerij van de lekkerste microgroenten uit vlaanderen!

Onze missie is om op duurzame wijze microgroenten toegankelijk te maken voor het grote publiek!

Uit principe vinden we dat een microgroenten te gezond is om enkel als decoratie te gebruiken, zoals zovele chefs reeds doen. We willen onze microgroentjes gebruikt zien als een volwaardig ingredient.

Daarom bieden we deze aan als mengelingen die je in biologisch afbreekbare verpakking reeds kan vinden. 

Description de la fonction


  • Als productie medewerker sta je in voor de dagelijkse taken op de kwekerij. Samen met onze productieverantwoordelijke zorg je ervoor dat onze productie vlot draait en werken jullie aan een steeds verbeterende kwaliteit.
  • Je gaat zowel aan het werk in het kweken van microgroenten maar ook doen we onderzoek naar Aquaponics en eetbare bloemen. 
  • Je staat in voor onderhoud en netheid op de boerderij en zorgt ervoor dat onze microgroenten met veel liefde gekweekt worden.

Profil recherché

  • We zoeken gedreven mensen die ervan houden om met hun handen te werken en geen schrik hebben om zich vuil te maken. 
  • Je kan nauwgelet en precieswerken en houd ervan om variatie in je werk te hebben. Je hebt een voorliefde voor duurzaamheid en draagt gezonde voeding nauw aan het hart!

Nous offrons

Je komt terecht in een jong dynamisch bedrijf waar je takenpakket steeds zal veranderen.

We leren je alle kneepjes van het vak zodat je autonoom kan gaan werken. We werken voornamelijk met microgroenten maar daarnaast bouwen we aan een aquaponics concept en hebben we een deel in volle grond waar we verchillende porjecten mee willen verwezenlijken

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser