Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Hasselt

Eurofins Digital Testing

Stagiairs IT Eurofins Digital Testing

Description de l'entreprise

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Digital Testing, en haar divisie Eurofins Cyber ​​Security, is een wereldleider in onafhankelijke Quality Assurance (QA), testen en cyberbeveiliging voor softwaresystemen en apparaten met activiteiten in België, Hong Kong, Nederland, Zweden, het VK en de US.
We helpen bedrijven in mediatech, fintech, energie, de overheid en de andere industrieën om kwaliteit te waarborgen in hun digitale transformaties naar Industrie 4.0.
Wij zijn een vertrouwde aanbieder in een breed spectrum van kwaliteitsoplossingen die betrekking hebben op:

Managed test services & augmented test resources,
Industrie erkend advies en training, inclusief Eurofins Academy Lab-gebaseerde testdiensten & infrastructuur
Testautomatisering & Conformiteitstestservices & tools
Uitgebreide cyberbeveiligingsservices & tools

Eurofins Digital Testing is onderdeel van Eurofins Scientific, dat meer dan 800 laboratoria in 47 landen en ongeveer 45.000 werknemers wereldwijd heeft. Eurofins werd opgericht in 1987 en staat hoog aangeschreven in testen, met een niveau van expertise waardoor we als eerste gecontacteerd worden voor opdrachten globaal.
Test Automatisatie is het hart van onze organisatie en daarom zoeken we een Software Test Engineer met kennis van Test Automation of affiniteit met automation.

Think. Test. Release. Exceed

Description de la fonction

Dit wordt niet je alledaagse stagebaan. Bij ons ben je betrokken bij onze dagelijkse activiteiten en kan je echte bijdragen leveren op het gebied van Software Testing, Digital TV testing, Cybersecurity, Certification en Blockchain.
We zoeken steeds naar de meest passende stage voor jou zodat deze zo nauw als mogelijk bij je interesses en ambities past!
Zo krijg je niet alleen toegang tot de meest innovatieve onderwerpen voor grote klanten, maar word je mee ondergedompeld in de echte bedrijfssfeer van een IT bedrijf.
Tijdens je stage krijg je een persoonlijke stagementor die je niet alleen inhoudelijk en technisch gaat ondersteunen, maar je ook in je professionele vaardigheden zal coachen.

 

We evalueren onze stage aanpak jaarlijks om hieruit verbeteringspunten te detecteren. Onze persoonlijke aanpak en nauwe opvolging werd daarom al 2 jaar beloond met het Q stage label van VOKA en sinds 3 jaar met het Titanium Q stage label.

 

Profil recherché

Ben je een uitstekende student met een sterke passie om dingen beter te maken, dan moedigen we je aan om te solliciteren, ongeacht welke afstudeerrichting binnen informatica.

We vragen aan al onze stagiairs dat ze zich kunnen ten minste 12 weken fulltime kunnen engageren voor het werk dat we leveren.

Nous offrons

We beschikken over verschillende stageopdrachten.
Heb je interesse? Stuur vrijblijvend een mailtje en vraag naar de bundel met stageopdrachten.
Zit hier niets tussen dat je interesseert? Je mag steeds zelf een voorstel tot stage doen.

 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser