Retour vers toutes les offres de stages

Thumb

Stage

Leuven

Leuven Leisure

Toerisme/ Event organisatie/ Marketing - stagair gezocht

Description de l'entreprise

Leuven Leisure is een Leuvense eventorganisator die sinds 2014 hoogkwalitatieve activiteiten aanbiedt en wil uitblinken in creativiteit en vernieuwing.

Onze dagelijkse werking bestaat uit een klein team van historici die worden bijgestaan door een bende gepassioneerde gidsen met een hart vol Le(u)ven.

Ons professioneel team staat 7 dagen op 7 klaar om de activiteiten van A tot Z te organiseren en op te volgen. We creëren voortdurend nieuwe inhoud en programma's en we innoveren continu met waardevolle belevingstechnieken.

We vinden dat het ontdekken van de stad net zo makkelijk als leuk moet zijn. Daarom programmeren we het hele jaar door wekelijks wandelingen waar bezoekers aan de stad bij kunnen aansluiten. Daarnaast bieden we groepen het jaar rond de gebruikelijke mogelijkheid van een rondleiding op maat.

Description de la fonction

Bij Leuven Leisure hebben we verschillende functies in de aanbieding. Dit gaat van het managen van onze (bier)winkel, het ontvangen van toeristen en het onderhouden van contact met onze klanten tot het uitwerken van events en partnerships. 

Afhankelijk van jouw opleiding en interesses, stippelen we samen een stageinvulling op maat uit. 

Profil recherché

We zijn op zoek naar klantgerichte en flexibele kandidaten. Je bent een people person en je weet hoe je mensen goed kan ontvangen.

Je hebt een voorliefde voor Leuven en deinst er niet van terug om bij te leren over het rijke verleden en de bijzonderheden van de stad. 

Je spreekt Nederlands en kan je goed uitdrukken in het Engels. Bijkomende talen zijn een pluspunt.

Daarnaast ben je bereid om te werken op zaterdag. 

Nous offrons

Wij bieden een uitdagende stage aan in een fun kader. Je krijgt als stagiair veel vrijheid en verantwoordelijkheden om zelf je eigen traject uit te stippelen. Je krijgt daarbij de ondersteuning van een gepassioneerd en begaan team. 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Stages similaires

 • 2016-08-18
  =job.status_text

  Stagiaire Commis de Cuisine

  RAVIOLART Stage
  1933 Sterrebeek
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Tous niveaux d'études Régime Temps partiel